Okeanis II

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 12 år

Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 2 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Okeanis II er et hotell for voksne gjester over 12 år og ligger like ved det populære leilighetshotellet Okeanis Golden Resort, og som gjest på Okeanis II kan du også benytte fasilitetene der.

På Okeanis II er det litt roligere og det er et fint bassengområde med solsenger og parasoller, samt en poolbar som serverer forfriskende drikke. Håndkleservice. Stranda ligger en kort spasertur unna om du foretrekker å bade i havet. Hotellet har også en à la carte-restaurant.

I Agii Apostoli er det et rolig tempo og små badeviker med myk sand. I sentrum, cirka 500 meter fra hotellet, ligger det noen små, sjarmerende tavernaer, og ønsker du litt mer å velge i kan du ta turen inn til vakre Chania by (cirka 4,5 kilometer), som ligger kun et kvarters kjøring med lokalbussen fra hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen og restauranten ligger på søsterhotellet Okeanis Golden Resort, like ved Okeanis II.