Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år

Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 4,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Okeanis II er et hotell for voksne gjester over 12 år og ligger like ved det populære leilighetshotellet Okeanis Golden Resort, og som gjest på Okeanis II kan du også benytte fasilitetene der.

På Okeanis II er det litt roligere og det er et fint bassengområde med solsenger og parasoller, samt en poolbar som serverer forfriskende drikke. Håndkleservice. Stranda ligger en kort spasertur unna om du foretrekker å bade i havet. Hotellet har også en à la carte-restaurant.

I Agii Apostoli er det et rolig tempo og små badeviker med myk sand. I sentrum ligger det noen små, sjarmerende tavernaer, og ønsker du litt mer å velge i kan du ta turen inn til vakre Chania by, som ligger kun et kvarters kjøring med lokalbussen fra hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00-23.00.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt