Anais Collection Hotels & Suites

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anais Collection Hotels & Suites ble nylig renovert (2019) og består av tre toetasjes bygninger omgitt av en frodig hage. På hotellet er det to bassengområder med hvert sitt basseng, ett separat barnebasseng, gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice mot avgift. Pool- /snackbar som tilbyr forfriskninger og enklere retter.

På hotellet er det også en restaurant som serverer frokost til den som velger det som tillegg og senere på dagen er det en variert meny å velge fra.

Lite treningsrom for gjester over 16 år. Bordtennis og biljard mot avgift. Gratis wifi på hele hotellområdet. Det er cirka 3,5 kilometer til Chania by, dit kommer man enkelt med lokalbussen som passerer i like ved hotellet. Lokaltrafikk som tidvis kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.