Stellina Village Resort

apollo mondo local

Stellina Village Resort

 • • Fint hotell for hele familien
 • • Kort vei til stranda og Chania by
 • • Legg All Inclusive og det er inkludert for barn 2-11 år

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli og Apollo Mondo Local-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Resortet består av tre områder der du har tilgang til alle bassengene og fasilitetene i alle områdene. Hotellet ligger ved den langgrunne stranda Chryssi Akti og en litt lengre spasertur eller kort busstur fra Chania by.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer med All Inclusive. Ettromsleiligheter med eget basseng for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer med All Inclusive. Toromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje med eget basseng for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Gode senger, fint uteområdet, fint og reint, hyggelig betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 650 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sjarmerende og fine Stellina Village Resort består av 3 områder med hver sitt bassengområde bygd i ulike år. De to eldre områdene ble renovert i 2017 og totalt sett har områdene tolv bygninger hvilket gir den hyggelige følelsen av å være i en liten by.

Flere bassengområder
Her kan du tilbringe dagene ved ett av de tre bassengområdene, for de små er det også to barnebasseng. Ett av bassengene er oppvarmet fra 1. oktober til 31. mai. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdene. Vil du ta et bad i havet er det gangavstand til den langgrunne stranda Chryssi Akti der det også er solsenger og parasoller mot avgift.

Stort restauranttilbud
Skulle du bli sulten ved bassenget så er det to poolbarer. I hotellets vakre hage finner du sitrustrær, krydder og andre herlige middelhavsvekster. Har du kjøpt til måltider serveres disse i bufférestauranten. Avhengig av hvor på hotellet kan avstanden til restauranten være opp til 165 meter. På forespørsel kan hotellet servere glutenfri mat om det oppgis ved bestilling. Flere ganger i uka er det ulike temaer i restauranten. I samme bygning som resepsjonen ligger à la carte-restauranten Helios og en av poolbarene.

Helse og trening
Treningsrom for alle gjester over16 år, yngre gjester kun i selskap med voksne. I resepsjonen får du et kort som du trenger for å få tilgang til treningsrommet. På frokostbufféen serveres flere gode og sunne tilbehør. Strandpromenaden inn til Chania er utmerket for en løperunde før frokost og kanskje vil du avslutte med et bad i havet. Skjønnhetssenter med massasje, frisør og badstue mot avgift.

Øvrig om hotellet
Lekerom og en enkel lekeplass for de minste. Wifi inkludert i fellesområdene. Biljard mot avgift. Matlagingskurs en gang i uka, påmelding gjøres i resepsjonen og kurset er uten avgift. Minimarked. Lokaltrafikk og støy fra spillemaskiner kan oppfattes som forstyrrende i noen få leiligheter. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Stellina Village Resort består av flere ulike bygninger som ligger rundt 3 ulike bassengområder. Det er ikke noen garanti for at selskap/bestillinger med flere enn ett rom havner i samme bygning. To av områdene, Village og Elina, har offisiell klassifisering 4, og Royal har offisiell klassifisering 5. Det er viktig å merke seg at det er kun heis i Royal-bygningen. Village og Royal har tre etasjer mens Elina har to.

Konferanserom med plass for opptil 150 personer.

Oppdag omgivelsene
Fra Stellina Village Resort er det gode bussforbindelser inn til Chania by som ligger omtrent 4 kilometer unna. Det er omtrent 150 meter å gå fra hotellet til bussholdeplassen. Til sentrum av Agii Apostoli er det cirka 650 meter.

Les mer om Apollo Mondo Local-hotellene.

Måltider

I noen ettromsleiligheter og toromsleiligheter
Inkludert:

 • All Inclusive.

I noen ettromsleiligheter og toromsleiligheter \

 • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokost.
 • All Inclusive.

Når de voksne legger All Inclusive er det inkludert for barn 2–11 år .

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
 • Snacks kl. 11.00-12.30 og 16.30-18.00.
 • Iskrem kl. 13.00-15.00 og 19.00-21.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11-00-22.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 på avreisedagen.

Reis enklere med barn

 • Forhåndsbestill en trillevogn og la vognen være hjemme.
 • Forhåndsbestill barneseng for tryggere netter.

Legg til dette når du bestiller reisen eller gå inn på Mitt Apollo for å være garantert barneseng og trillevogn. 
Les mer om våre barneprodukter.

Apollo Mondo Local
 • Gode tilbakemeldinger
 • Fin beliggenhet
 • Gode fasiliteter
 • Wifi inkludert

Alle hoteller – Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en flott beliggenhet ved de populære strendene Golden Beaches. Strendene er barnevennlig og hotellets bassengområdet er stort og innbydende. Tritons leiligheter er romslige – og sommer en 2023 vil de være helt nyrenoverte! Høy kundetilfredshet, bra fasiliteter og lokal touch gjør at Triton er valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Nontas

Nontas er et moderne hotell som ligger midt i Agii Apostoli. Herfra er det gangavstand til de fine strendene – Agii Apostolistranda, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Blir du på hotellet er det et hyggelig bassengområde med poolbar.

Kiwi

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.

Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort er et populært hotell som ligger midt i det sentrale Agii Apostoli med gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter der noe har eget basseng. Chania by med restauranter og fornøyelsesliv ligger cirka et kvarter unna med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.