En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

927 vurderinger
Utmerket
 
380
Veldig bra
 
332
Bra
 
122
Mindre bra
 
47
Dårlig
 
46

Fem siste vurderinger

29.09.2013

av JongH_12 Fredrikstad, Norge

Fin beliggenhet, men noe utenfor allfarvei .

Pass på å ikke ha rom 220 og oppover, et forferdelig bråk fra aircondition anlegget. Sjøutsikten er også noe tvilsom fra disse rommene. Stor fin verandaen og ok rom. Ikke et sted for middag, men lunsj og frokost er helt grei. Stedet for småbarnsfamilier og godt voksne, ungdom og litt mere festglade mennesker bør søke nærmere byen.

 
25.07.2013

av Monao995 Kos Town, Hellas

Et herlig hotell

Dette var en fin ferie .Vi hadde bestilt standard rom med havutsikt som var helt nydelig. Det er et rent hotell og utrolig god og varierte matbuffe. De ansatte var meget hyggelige. Det var også fin underholdning på kvelden. Det eneste som ikke stemte for oss var at helsestudio var dårlig innredet med gammelt utstyr og ting som ikke virket. Vi klagde på det, og direktøren gav oss en flaske vin til hvert måltid. Vi benyttet oss av vannaerobic hver dag, og fikk vår trim der. Dette er et hotell som ligger 5 km fra Kos by. Man kan ta en taxi som koster 10 Euro, eller buss hver time som koster 1,60 Euro. Vi tok taxi fra flyplassen som koster 32 Euro, og dette er standardpriser. Nede på stranden var det en hyggelig Taverna, og en hyggelig og lad Dimitri som serverte. Maten var god og varierende. Dikker som vin og drinker var litt i overkant, men vi tok med ryggsekk til Kos og kjøpte vin der og tok med på rommet. Stranden er helt nydelig. På den ene siden var det noen rullesteiner før du kom ut i sanden, og noen meter bortenfor var det bare sand og langrundt. Det var rikelig med liggestoler og parasoller, Man kunne også legge seg under trær nede ved stranden. Det blåser mye der, men det er deilig når det er så varmt som nå. Vi hadde ca. 33 grader hver dag og det var akkurat passe. Det var rolig og stille, ikke noe festested og der er et ypperlig sted for de som vil ha en avslappende ferie. Gjestene var stort sett tyskere og sveitsere, få fra Skandinavia. Det sier mye om hotellet da tyskere bare reiser til hotell som er rene og ordentlig. Dette hotellet egner seg for voksne par. Det var også barnefamilier der, men ikke mange. Så Aeolos er bare å anbfale på det varmeste.

 
14.03.2023

av lucasde4 London, Storbritannia

Room with pool views

Stunning accommodation with swimming pool and spectacular view to the beach. Soak up the sun on the sunbeds in the infinity pool. Simply amazing! Spacious and spotless rooms, many with overlooking the sea. Fair priced for summer days. All in all was a great choice to stay here.

 
04.03.2023

av eOWcharliew London, Storbritannia

Top in all

I'll start by congratulating the hosts for the way they welcoming the guests. Everything was great, the cleaning, the masks, the serving of breakfast - they made us feel safer than at home! I'll be back for more. Strongly recommended.

 
11.02.2023

av sophoereo Marseille, Frankrike

Top in the area

Impeccable location, with amazing pool and simup style bar. Staff was very accommodating. At the front desk staff was very attentive to our needs. Helped us arranged for our taxi service trip. Highly recommended to everyone.