Phuket Graceland Resort & Spa

Phuket Graceland Resort & Spa har flere store bassengområder med barnebasseng, jacuzzi og herlige swim up-barer. Her kan du koble av og nyte livet med smaker og dufter fra det thailandske kjøkkenet. Bare noen skritt unna ligger den fine sandstranda i Patong og i nærheten er det store shoppingsenter og nattmarkeder.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med utgang til basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Phuket Graceland Resort & Spa har tre bassengområder. Et bassengområde med basseng med barneseksjon, et annet med et basseng og et separat barnebasseng samt et basseng på taket med fin utsikt over hotellet og havet. Ett av bassengene har også jacuzzi. Poolbar og swim up-bar. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert.

Phuket Graceland Resort & Spa har flere restauranter og barer. Bua Luang serverer frokostbufféen og à la carte-restauranten Sunset Restaurant serverer internasjonale retter og lokale lekkerheter. I restaurant Grace Bar & Grill serveres både retter fra Middelhavet og retter fra det thailandske kjøkkenet. Liker du belgisk øl, belgiske bakverk og matretter finner du det i Sunset Beer Café. Hotellet har fire barer, blant annet to poolbarer, en bar i lobbyen og en Sky Bar.

Stort treningsrom. Bowling med åtte baner mot avgift. Biljard mot avgift. Massasje mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn opp til 12 år med engelsktalende personale.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Cirka 50 meter til stranda. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. To kilometer til Jungceylon Shopping Center i Patong.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middag i Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant Bua Luang kl. 6.00-10.30.
  • Lunsj fra fast meny i restaurantene Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill kl. 12.00-15.00.
  • Middag fra fast meny i restaurantene Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill kl. 18.00-21.00.
  • Middag fra fast meny eller buffé i restauranten Tha Flavor kl. 18.00-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.9.00-21.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.