Bangtao Beach – lange turer i vannkanten

Local Service

På reisemål med Local Service representeres Apollo av våre lokale engelsktalende samarbeidspartnere. Du kan også komme i kontakt med oss, døgnet rundt via telefon, sms og e-post som besvares av vår egen skandinavisk- og engelsktalende Apollo Service Line. Aktuelt telefonnummer får du tilsendt på sms kort tid før avreise. 

Bangtao Beach er en rolig liten perle på det nordvestre Phuket. Den kilometerlange sandstranda inviterer til deilige turer i solnedgangen. Bangtao Beach passer deg som vil ha en ferie med total avslapping.

Tropisk paradis rabatt!

Gå ikke glipp av vår eksklusive og eksotiske rabatt til paradisreisemålet. Bestill drømmereisen nå, og nyt en herlig rabatt på hele 1 000,– per person.

Bestill senest 15/10-23. Gjelder ikke gruppereiser. Gjelder avganger i perioden 1/11-23 – 1/4-24.
Populære hotell – Bangtao Beach


Fakta om Bangtao Beach

Valuta

BAHT

Transport t/r hotell

Fra Phukets flyplass til Bangtao Beach tar det cirka 20 minutter.

Strender

  • Lang og herlig sandstrand.
  • Mange strender i Thailand er røykfrie og det er ikke tillatt å røyke på Patong Beach.
Mer fakta

Været

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
des 30°c

Reisetips til Phuket

Her kan du lese våre beste tips til ferien på Phuket. 

Gå til reisetips

Alle feriesteder Phuket

Karon Beach

Er du ute etter en rolig ferie, men ønsker samtidig å ha shopping og restauranter i nærheten, da er Karon Beach et utmerket valg. Den brede sandstranda er en av Phukets lengste med herlig turkist vatten og gyllen sand. I sentrum er det butikker og fornøyelser og vil du ha mer å velge i ligger både Patong og Phuket by en tuk tuk-tur unna.

Patong Beach

Legg ferien til Patong Beach på den fartsfylte øya Phuket! Her venter en herlig ferie med solfylte strender, et rikt uteliv, massevis av aktiviteter og et stort shoppingtilbud. Patong er reisemålet som passer så vel familien som paret, vennegjengen og for deg som reiser alene!

Kata Beach

Kata Beach ligger i frodige omgivelser på Phukets sørvestre kyst og er fremfor alt barnefamiliens paradis. Langs den langgrunne sandstranda ligger kaféer og restauranter i skyggen av palmene og frister med frisk drikke og spennende matretter til en billig penge.

Nai Harn Beach

Nai Harn Beach er den sørligste stranda i Phuket. Stranda her er lekker og det er en hyggelig atmosfære med noe færre hotell og en stor marina med flotte båter. Stranda er uimotståelig med hvit, finkornet sand og krystallklart vann.

Kata Noi Beach

Kata Noi eller lille Kata er en av Phukets mindre kjente strender, men mange vil nok mene at den er den koseligste. Stranda ligger inne i en bukt med lys, finkornet sand og behagelig vann. De fredfulle omgivelsene gir deg følelsen av å være i en oase. Den korte veien til de mer livlige byene gjør Kata Noi til et godt utgangspunkt for varierte opplevelser.