Dusit Thani Laguna Phuket

Dusit Thani Laguna Phuket ligger like ved den kilometerlange sandstranda i Bangtao Beach. I tillegg til stranda kan hotellet lokke med et vakkert bassengområde, flere restauranter og en egen golfbane. Ekstra luksus får du i treromsvillaen med eget basseng som tar opptil seks personer.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Deluxerom plus for 2-3 personer. Treroms villaer med eget basseng på uteplassen for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dusit Thani Laguna Phuket ligger i en stor frodig hage med tropiske vekster og lagune ved stranda i Bangtao Beach. Fra bassengområdet er det havutsikt og bassenget har barneseksjon og jacuzzi. Solsenger og parasoller som kan benyttes ved bad både i bassenget og i havet!

Hotellet har flere restauranter som burde kunne friste en hver gane. Midt i den tropiske hagen ligger Laguna Café, med utsikt over bassenget og en meny med thailandske, kinesiske og portugisiske retter. I hagen finner du også restauranten La Trattoria med italiensk meny og den thailandske restauranten Ruen Thai. Nede ved stranda ligger Casuarina Beach Restaurant & Bar som lager internasjonal mat med lokale råvarer. Lobbybar med panoramautsikt mot havet.

Treningsrom. Bordtennis, fotball, sandvolleyball og biljard. Tennis, yoga, kajakk og windsurfing mot avgift. Egen 18-hulls golfbane mot avgift. Massasje mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Spillrom.

Wifi inkludert i fellesområdene. Til Bangtaos sentrum er det cirka 2 kilometer. Hotellbuss til Patong og Phuket by mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).

Ved halvpensjon og helpensjon mot tillegg kan du velge å spise i alle hotellets restauranter.

Alle hotell – Bangtao Beach

Amora Beach Resort

Velkommen til Amora Beach Resort ved den vakre Bangtao Beach. Hotellet ligger i en stor hage med den fine stranden som nærmeste nabo. Så her er det bare å velge sjøbad eller bassengbad. Med hotellets buss kan du enkelt og greit kjøre inn til Patong eller Phuket by.