Dusit Thani Laguna Phuket

Dusit Thani Laguna Phuket ligger like ved den kilometerlange sandstranda i Bangtao Beach. I tillegg til stranda kan hotellet lokke med et vakkert bassengområde, flere restauranter og en egen golfbane. Vil du se mer av Phuket har hotellet en buss som kjører til både Patong og Phuket by.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Deluxerom plus for 2-3 personer. Treroms villaer for 4-7 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dusit Thani Laguna Phuket ligger i en stor frodig hage med tropiske vekster og lagune ved stranda i Bangtao Beach. Fra bassengområdet er det havutsikt og bassenget har barneseksjon og jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller som kan benyttes ved bad både i bassenget og i havet!

Hotellet har flere restauranter som burde kunne friste en hver gane. Midt i den tropiske hagen ligger Laguna Café, med utsikt over bassenget og en meny med thailandske, kinesiske og portugisiske retter. I hagen finner du også restauranten La Trattoria med italiensk meny og den thailandske restauranten Ruen Thai. Nede ved stranda ligger Casuarina Beach Restaurant & Bar som lager internasjonal mat med lokale råvarer. Lobbybar med panoramautsikt mot havet.

Gratis treningsrom. Gratis bordtennis, fotball, sandvolleyball og biljard. Tennis, yoga, kajakk og windsurfing mot avgift. Egen 18-hulls golfbane mot avgift. Massasje mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Spillrom.

Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Romservice mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Til Bangtaos sentrum er det cirka 2 kilometer. Hotellbuss til Patong og Phuket by mot avgift.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.

Ved halvpensjon og helpensjon mot tillegg kan du velge å spise i alle hotellets restauranter.