Koh Lanta – perfekt for barnefamilien

Koh Lanta

  • • Herlig tilbakelent tempo
  • • Langgrunne og vakre strender
  • • Det genuine Thailand

Lokal service

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men representeres av en lokal, engelsktalende samarbeidspartner. Aktuelle telefonnumre står på billetten.

På Koh Lanta er tempoet herlig tilbakelent og på de lange strendene trives den som ikke er ute etter futt og fart ekstra godt. I havet svømmer fargerike, eksotiske fisker blant vakre koraller.

Fakta om Koh Lanta

Valuta

Thailandske Baht (THB).

Mat og drikke

Gjennomsnittsprisen for en to-retters middag uten drikke koster cirka 65 kroner/person. En flaske vin koster cirka 200 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Krabi tar det cirka 1,5 time til fergen, som bruker cirka 15 minutter over til Lanta Noi. Ventetid ved fergen kan forekomme. Deretter er det cirka 10 minutter med buss til broen som går over til Lanta Yai.
Fra Phukets flyplass til fergen tar det cirka 3 timer. Deretter samme reisevei som fra flyplassen i Krabi.
Bussen kjører vanligvis ute reiseleder fra Apollo.

Overnatting på ut- og hjemreise kan forekomme. I disse tilfeller reiser vi fra Koh Lanta til Krabi dagen før avreise. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Samtlige strender ligger vest på øya. Kaw Kwang Beach, Khlong Dao Beach og Pra Ae Beach (Long Beach) er langstrakte, finkornede sandstrender. Strendene som ligger lenger sør har klipper og stein. Stor forskjell mellom flo og fjære. Brennmaneter forekommer.

Mange strender i Thailand er røykfrie, og i Koh Lanta er det forbudt å røyke på følgende strender: Long Beach, Kho Kwang Beach og Klong Dao Beach.

Mer fakta

Været

jan 30°c
feb 31°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
des 29°c
8,4 av 10 Koh Lanta
Våre gjesters vurdering, Basert på 74 vurderinger