reisemål

Er du ute etter en rolig ferie, men ønsker samtidig å ha shopping og restauranter i nærheten, da er Karon Beach et utmerket valg. Den brede sandstranda er en av Phukets lengste med herlig turkist vatten og gyllen sand. I sentrum er det butikker og fornøyelser og vil du ha mer å velge i ligger både P...

Mer om Karon Beach 3 hotell fra 13 243 NOK

Kata Beach ligger i frodige omgivelser på Phukets sørvestre kyst og er fremfor alt barnefamiliens paradis. Langs den langgrunne sandstranda ligger kaféer og restauranter i skyggen av palmene og frister med frisk drikke og spennende matretter til en billig penge.

Mer om Kata Beach 3 hotell fra 12 578 NOK

Kata Noi eller lille Kata er en av Phukets mindre kjente strender, men mange vil nok mene at den er den koseligste. Stranda ligger inne i en bukt med lys, finkornet sand og behagelig vann. De fredfulle omgivelsene gir deg følelsen av å være i en oase. Den korte veien til de mer livlige byene gjør Ka...

Mer om Kata Noi Beach 1 hotell fra 15 027 NOK

Bangtao Beach er en rolig liten perle på det nordvestre Phuket. Den kilometerlange sandstranda inviterer til deilige turer i solnedgangen. Bangtao Beach passer deg som vil ha en ferie med total avslapping.

Mer om Bangtao Beach 1 hotell fra 16 360 NOK

Nai Harn Beach er den sørligste stranda i Phuket. Stranda her er lekker og det er en hyggelig atmosfære med noe færre hotell og en stor marina med flotte båter. Stranda er uimotståelig med hvit, finkornet sand og krystallklart vann.

Mer om Nai Harn Beach 1 hotell fra 14 355 NOK

Legg ferien til Patong Beach på den fartsfylte øya Phuket! Her venter en herlig ferie med solfylte strender, et rikt uteliv, massevis av aktiviteter og et stort shoppingtilbud. Patong er reisemålet som passer så vel familien som paret, vennegjengen og for deg som reiser alene!

Mer om Patong Beach 1 hotell fra 14 361 NOK