Krabi – i hjertet av Thailands vakreste skjærgård

Krabi

  • • Paradisstrender
  • • Spektakulær skjærgård

Provinsen Krabi har alt en herlig Thailandsferie kan friste med – eventyrlige paradisøyer, strender med kritthvit sand og fantastisk natur. Krabi er et utmerket utgang hvis du vil se og oppleve mer enn sol & bad i ferien. Her er det aktiviteter som fjellklatring, snorkling og båtutflukter i den spektakulære skjærgården Phra Nang Bay.Fakta om Krabi

Valuta

Thailandske Baht (THB)

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Krabi til det første hotellet i Ao Nang tar det cirka 40 minutter.

Strender

Krabiområdet har flere fantastiske strender å velge mellom. Felles for de alle er at de er svært fine.

Mer fakta

Været

jan 33°c
feb 34°c
mar 35°c
apr 34°c
mai 33°c
jun 32°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 31°c
okt 31°c
nov 31°c
des 31°c
Krabi Tipa Resort
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 7 netter, 12/10 2024, Oslo Lufthavn
fra
12 133 NOK
Bestill

Pakasai Resort
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 7 netter, 31/10 2024, Oslo Lufthavn
fra
12 151 NOK
Bestill

Golden Beach Resort
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 6 netter, 31/10 2024, Oslo Lufthavn
fra
12 959 NOK
Bestill

Alle reisemål Thailand

Bangkok

En reise til Bangkok er en opplevelse! He3r møter du en myldrende storby der gamle templer, luksushoteller, moderne shoppingsentre og religiøse symboler møtes i en herlig blanding. Severdighetene er mange, og shoppingmulighetene nærmest ubegrenset.

Hua Hin

Hua Hin er en livlig ferieby 18 mil sør for Bangkok. Byen ligger på en odde med en flere kilometer lang sandstrand som strekker seg sørover. Her finner du mye av det tradisjonelle Thailand.

Phuket

Phuket er et av de mest kjente og populære reisemålene i det sørlige Thailand, og hit kommer besøkende fra hele verden for å oppleve et paradisisk feriested. Øya passer for de aller fleste, enten du søker et pulserende uteliv, eller fred og ro på en stille strand.

Koh Lanta

På Koh Lanta er tempoet herlig tilbakelent og på de lange strendene trives den som ikke er ute etter futt og fart ekstra godt. I havet svømmer fargerike, eksotiske fisker blant vakre koraller.

Khao Lak

Khao Lak er en fantastisk nasjonalpark som ligger på fastlandet, nord for Phuket og bare en drøy times reise fra flyplassen. Du tilbringer herlige og avslappende dager ved stranda og spiser godt på de lokale restaurantene. Hvis du vil oppleve litt mer begir du deg ut i jungelen eller på en dykke- eller snorkletur og skaffer deg minner for livet!