Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,9 av 10 Basert på 277 vurderinger
Total vurdering
 
6,9 / 10
Rengjøring
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Mat og drikke
 
6,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Service
 
7,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Fin og romslig leilighet med stor balkong og tørkestativ.
-
Sengene var forferdelig harde og kjente fjærene i rygg/ hofte. Ble helt ødelagt i ryggen etter få dg.

Bekreftet gjest: 2024-04-07


5 av 10

+
Beliggenhet
-
Verste sengene jeg noen gang har ligget i. Sengene burde vært skiftet ut for 20 år siden

Bekreftet gjest: 2024-04-07


5 av 10

+
Uformell atmosfære
-
Da vi ankom, ba vi om to nøkkelkort. Fikk beskjed om at det var 5 Euro depositum for kort nummer to. Vi ba om kvittering, men fikk beskjed om at det ikke var nødvendig. Da vi skulle reise, ba vi om å få refundert depositumet, fikk vi beskjed om at gjestene alltid fikk to kort (uten depositum), og at vi ikke kunne få tilbakebetalt depositum uten kvittering. (Hotellet hadde kopi av alle kvitteringer og fant derfor ikke vårt navn). Sp her har den første resepsjonisten stukket pengene i egen lomme.

Bekreftet gjest: 2024-04-07


7 av 10

+
Bassenget. Rommets størrelse.
-
Trenger oppussing.

Bekreftet gjest: 2024-04-07


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-04-07


3 av 10

+
Ikke noe som var best
-
Hotellet er gammelt og slitt, det er greit. Ble dårlig vasket og dårlig service. Mye støy fra natteliv. Masse kakkerlakker, ikke bra.

Bekreftet gjest: 2024-04-07


4 av 10

+
Terrasse i kveldssol
-
Veldig harde senger, støy til kl 04 ute, så lufting vanskelig, veldig mye støy fra heis, støy fra basseng - høy dunkete musikk og støyete gjenger som hadde fått noen øl for mye, veldig lite service i resepsjon, heldigvis var det mer service fra vaskepersonell så vi fikk steikepanne og en dyne som manglet av henne. Generelt dårlig utstyrt leilighet når det ikke var matservering på stedet.

Bekreftet gjest: 2024-04-07


5 av 10

+
Bra service og renhold på rommet
-
Var der for ca 1 og ett halvt år siden, og syntes hotellet hadde forfalt en del nå. Bassengområde og solterrassen virket veldig slitt med flere ødelagte fliser, solsenger og madrasser. Mye støy fra andre gjester hele døgnet (særlig fra engelskmenn). Burde vært tatt tak i av betjeningen ved hotellet. Safe burde inngått i prisen.

Bekreftet gjest: 2024-03-24


2 av 10

+
-
Veldig mye støy på natta fra utesteder i nærheten.

Bekreftet gjest: 2024-03-24


8 av 10

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2024-03-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

60% anbefaler hotellet

1623 vurderinger
Utmerket
 
474
Veldig bra
 
581
Bra
 
295
Mindre bra
 
104
Dårlig
 
169

Fem siste vurderinger

03.02.2018

av marianne_m_syversen

Ferie 16 dager

Vi bor alltid på ORO Blanco når vi reiser til Tenerife 😊 Der er de utrolig blide å hjelpsomme. Basengbaren, der er det masse god mat og god drikke. Rommene er fine. Og det er ikke langt å gå til shopping og barer.

 
27.11.2016

av C_Kristiansen Oslo, Norge

Prisgunstig og grei standard men......

Jeg og min kone skulle på en tur med svigerinne/svoger samt svigermor ,og bestilte på Apartementos Oro Blanco for å kunne få sengeplass til alle 5. Leiligheten var rimelig og ren med god plass og forholdsvis komfortabel så det er det ikke noe å klage på. Men det er rimelig gammelt og umoderne. Vær obs på at absolutt alt koster ekstra. Safe koster og du må betale depositum omtrent for alt. Det finnes ikke ventilasjonsanlegg eller Air Condition så takke meg til at vi kom hit i November så vi kan ha vinduet åpent. Bassengområdet er greit,og drinkene rimelige. Ta det for det dette er..... Et billig overnattings tilbud med 2 stjerner , rent og greit med hyggelig betjenå

 
15.12.2015

av Margit_Solheim Bergen, Norge

Flott leilighetshotell

Flott leilighet, reint og nok utstyrt til å lage frokost og middag hvis en vil. Flott terrasse hvor vi satt og spiste alle måltidene. Sengene kunne vært litt mykere ellers ok. Lett å komme seg til stranden ( noe vi gjorde hver dag). Lett å komme seg til strandpromenaden. Og det kostet bare 5 euro for å ta drosje tilbake til hotellet nå vi var å handlet på Eusjen kjøpesenteret i Adeje.

 
21.02.2024

av Nicklas G

Nicklas G

Värsta stället jag bott på.. kackerlackor och trasiga möbler! Vad om täcke åt barnen fick en filt med fläckar som vi hoppas var välling men kastade ut dom lika snabbt. Visa personal va lite trevlig men generellt otrevlig personal med dålig attityd. Riktigt skitställe rakt igenom!! Dåligt städat och stället var skräp rakt igenom. Skulle aldrig råda någon att åka hit!! Anvönda löjor och underkläder på taket över restaurangen precis nedanför vår balkong som ingen orkar städa undan. Smutsigt och riktigt äckligt. Har inga bilder då jag tyvörr raderat skiten redan. Men åk INTE HIT!!!

 
07.12.2023

av Magnus P Veberod, Sverige

Oro Blanco

Trevlig trerummare med utsikt över poolen. Bra planerad med kök och allrum i mitten och sedan var sitt sovrum på båda sidorna om. Låååång Terrass som sträcker sig över alla tre rum ! utgång från samtliga, det var bra. Standard i kök var sådär, men funktionsdugligt absolut. Badrum ok. Sängarna, eller stenplattorna som man kanske skulle kalla dem var inte bra alltså. I Reception var de alltid trevliga och tillmötesgående. ”Bjöd”på extra kort till rummet fast det eg skulle kosta 5 eur i deposition. Drinkarna var helt ok i baren för 5-6 eur. Bra med lånebibliotek, finns iförsig lite överallt.