Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Takvifte i soverommet og stuedelen. Wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong eller terrasse. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger og et bad. Nede er det en stuedel med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Trappetrinn mellom de to delene nede. Takvifte i oppe og nede. Wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Takvifte i soverommene og stuedelen. Wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 67 kvm
Antall personer: 2-6