Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner kan lånes. Rengjøring 5 ganger/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong. Et soverom med to enkeltsenger. Mulighet med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner kan lånes. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Til leiligheten hører også en takterrasse med utsikt over havet.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet i etasje med 3. ord senger og eget basseng

Treromsleiligheter i etasje med eget basseng på uteplassen. Oppe er det to soverom med to enkeltsenger i hvert. Nede er det en stuedel med mulighet ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekåper. To baderom med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 3-5 / 3-6, hvorav 2 barn