Rom/leiligheter

Juniorsuiter

Lyse juniorsuiter med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 grr/uke.

Antall personer: 2-3/ 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet deluxe

Lyse og pene toromsleiligheter med ett soverom. med to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med ekstraseng i sovesofa. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleiligheter, kun for voksne

Lyse toromsleiligheter som er forbeholdt voksne gjester med oppholdsrom og ett soverom. Ekstrasenger er mulig i sovesofa i oppholdsrommet. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte. Hårføner kan lånes i resepsjonen. Badekar/dusj og wc. Balkong og terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Treromsleilighet i etasje

Lyse og pene treromsleiligheter i etasje som ligger nærmest havet. Oppe er det to soverom med to enkeltsenger i hvert. Nede er det kombinert oppholdsrom/minikjøkken med ekstraseng i sovesofa. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. To baderom med dusj og wc, hårføner. Badekåper. Alle leiligheter har tre ulike uteplasser. Fra oppholdsrommet er det utgang til en terrasse som ikke er adskilt fra øvrige leiligheter, og som har balinesiske solsenger. Fra soverommet finnes det utgang til en balkong med trapp opp til takterrassen der det finnes solsenger. Visse leiligheter har havutsikt fra balkongen, alle har havutsikt fra takterrassen. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 3-5 / 3-6, hvorav 2 barn