Clubrom

Romslige og pene clubrom som ligger i en toetasjes bygning ved bassenget med jacuzzi på uteplassen. Dobbeltseng og putemeny. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Stort bad med badekar og dusj, separat wc, hårføner. Rommene på nedre plan har markterrasse med begrenset havutsikt, mens rommene høyere opp har stor balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Store dobbeltrom i lyse farger med to enkeltsenger. Putemeny. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler Stort bad med badekar/dusj og wc, hårføner. De fleste dobbeltrommene ligger på bakkeplan og har markbalkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite

Store og fine juniorsuiter innredet med en romantisk touch. Dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i seng. Walk in-closet. To TVer med musikkanaler. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter, samt en Nespressomaskin hvor det første settet med kapsler er gratis, utover disse mot avgift. Badekåper og tøfler. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Stort bad med badekar og dusj, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. For gjester i juniorsuite er et spabesøk med terminalbad per person/opphold inkludert.

Romstørrelse: Ca. 65 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorrom

Store superiorrom med to enkeltsenger og ekstraoppredning på sovesofa eller feltseng. TV og putemeny. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Stort bad med badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt, alternativt balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3