Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 107 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-12-03


8 av 10

+
Beliggenheten og renhold og frokost
-
Flere typer behandlinger på spa f.eks kroppsmasasje. Musikken var høy og varte lenge spesielt i helgene

Bekreftet gjest: 2023-10-15


9 av 10

+
Bassengområdet
-
Mye støy i matsalen, diverse støydempingstiltak ville økt standarden

Bekreftet gjest: 2023-03-19


7 av 10

+
Bassengområdet og rengjøring av rommet.
-
Resturant området litt kaos og kø ved kaffeautomat hver frokost.

Bekreftet gjest: 2023-03-12


8 av 10

+
Masse grønne planter. Beliggenhet til strand og promenade. Sentralt. Bra underholdning. Middagene var variert og bra.
-
Fikk først et innrøkt rom med åpent kjøleskap, med utsikt mot veikryss med støyende engelsk pub. Vi hadde ønsket et stille rom med utsikt. Fikk heldigvis byttet rom, men der var minibar låst og hotellet krevde €25 for et innhold vi ikke kunne drikke pga diabetes. Vi fikk ikke benytt kjøleskapet som Apollo hadde sagt var inklusiv. Vi følte oss lurt av Apollo, det samme gjaldt håndklær ved bassenget. Gala ba om €1,9 pr håndkle pr dag. Apollo hadde sagt at disse var inkludert i prisen vi hadde betalt. Til tross for krykker hentet ikke Apollobussen oss ved inngangen til hotellet, slik de andre turistbussene gjorde. Den kom dessuten alt for sent.

Bekreftet gjest: 2023-03-12


7 av 10

+
Spa avd og bassengområdet.
-
Hadde superiorrom, men rommet var kjipt! Alle rom var make og detvar ingenting som lignet Superior med rommet vi hadde bortsett fra to badekåper og en kapselmaskin. Gulvet var veldig slitt, gulvbelegget var løst og det var store sprekker i belegget. Ĺitt maling kunne gjort susen på bl.a dørlister. Minibaren var låst ved ankomst og vi ble krevd for kr 250 for få åpnet minibanren. På Apollo sin nettside er det opplyst at det er minibar på rommet, ikke at vi må betale for dette. Etter en del protester, ble minibaren åpnet. Støyen fra omliggende barer var VELDIG sjenerende til langt på natt!!

Bekreftet gjest: 2023-03-05


9 av 10

+
fin plassering og bra hotell
-
støy fra gate på natt

Bekreftet gjest: 2023-03-05


4 av 10

+
Bespisning, uteområder, spaavdeling.
-
Enkel oppussing av rommene er absolutt nødvendig, slik de er pr. i dag er de priset altfor høyt!

Bekreftet gjest: 2023-02-26


5 av 10

+
-
Personalet i matsalen bråket mye, det var vanskelig å finne et ryddet/pådekket bord, vanskelig å få kontakt med personalet for å bestille drikke

Bekreftet gjest: 2023-02-26


4 av 10

+
Mye plass rundt bassenget og lett å få solseng på morgenen.
-
Renholdet i restauranten må forbedres, det var virkelig kritikkverdig. Mye støy fra kveldsunderholdning. Man måtte lukke branndør til gangen for å få sove. Kjøleskap bør være tilgjengelig uten å handle hele minibaren for 250kr. Ikke tilgjengelig wifi selvom de annonserer dette. Tungvint løsning for badehåndklær som må løses inn/ betales depositum for hver gang man vil bytte til nytt.

Bekreftet gjest: 2023-02-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

3531 vurderinger
Utmerket
 
1250
Veldig bra
 
1169
Bra
 
623
Mindre bra
 
266
Dårlig
 
224

Fem siste vurderinger

01.03.2023

av vstrand84 Buskerud, Norge

Helt greit, minus for renhold i restaurant

God beliggenhet, bra bassengområde med nok solsenger. Velkomst i resepsjonen ved ankomst var kort og lite informativt. Måtte spørre om ting selv som var funnet ut på forhånd via Tripadvisor.. blant annet kjøp av minibar, håndklær etc. For såvidt en tungvint løsning med badehåndklær som må gjøres opp i resepsjon for ny billett, som igjen byttes til nytt håndkle ved bassenget. Minibar måtte kjøpes for å få tilgang til kjøleskap ellers var denne låst. ( 250kr) for 16 små enheter drikke. Wifi fikk vi aldri opp, hørte andre gjester strevde med det samme. Hotellet var helt greit i standard, men renhold i restaurant var kritikkverdig. Møkkete servise, både tallerkner, glass og kaffekopper til ALLE måltider under hele oppholdet. Vurderte å kjøpe egen kaffekopp til å ha med ned til frokosten…. De «rene» tallerknene hadde gjerne matrester både på under og oversiden. Juice maskinen var tom allerede 8.30 ved frokost og kun møkkete glass og kopper tilgjengelig. Gjestene tok derfor i alle kopper for å finne den reneste å Drikke av. Observerte at personal bare stablet servise tilbake på plass igjen selvom gjestene hadde satt dette frem pga kafferester og fruktkjøtt fra juice i koppene. Maten var enkel til alle måltider og lite variert. Savnet bedre utvalg av ost, skinke, salat og frukt/ grønt, spesielt ved frokost. Pluss for tilgjengelig glutenfri pizza på etterspørsel. Mye støy på kvelden. Vi lukket branndør til fløyen på kvelden, dette var lyddempende. Vi hadde rom i 5 etg ut mot gaten, ingen støy derifra- god isolering i terrassedøren! Helt greit hotell, men kommer sannsynligvis til å velge et annet ved en annen anledning.

 
21.01.2020

av georgc224

Bra beliggenhet

Hotellet ligger bra sentralt og nær strand, rene og fine rom. Umulig å sove med dør åpent, da det er dunk dunk musukk til kl 05:00 +-. Med lukket dør og ørepropper går det sånn noenlunde Forferdelig høyt støynivå i matsal, spiste heldigvis bare frokost der....

 
09.01.2018

av Ingar G

Veldig stort og fint hotell.

Vi hadde superior room Bra utsikt til havet. God frokost. Stor uteplass med 2 basseng. Underholdning inne på kvelden. Og trim i svømmebassenget. Fine rene rom hyggelig betjening. Kan si masse men stort fint hotell bare å bestille. Mange barne familier og eldre og noen unge par. Midt i byen og 4 min til stranden. Kan gå til stranden via hotellet man havner få på veien ovenfor stranden.

 
13.03.2017

av Karin W Kongsvinger, Norge

Ferie

Stort hotell med bra fasiliteter. Stor spisesal med plass til mange - god frokost. Rent og ryddig over alt. Bra beliggenhet. Dårlig Wi-Fi-kapasitet - betale for bruk på rommet. Hotellet tar ikke kontanter, men OK å skrive på rommet. Spa, trim og underholdning. Unngå rom i underetasje. Der er ingen sol, ingen utsikt - ser rett i en murvegg.

 
22.11.2016

av m1a9r5i4 Bjørkelangen, Norge

OK, men ikke mer

Vi har besøkt Tenerife mange ganger, men det var så lenge siden at vi slet med å velge hotell da alle virker veldig store og ganske like. Valget falt på Gala pga nærhet til strand og restaurant/bar m frokost. All inklusiv er for oss helt uaktuelt. Vi ble ganske skuffet da vi oppdaget at rommene våre (460-461) lå rett over resepsjonen og ut mot trafikkert gate. Vi hørte bassen fra utestedene til kl 04 hver natt før det ble stilt. Doble dører hindret ikke det! Ellers var rommene fine nok, god seng og bra bad. Bassengområdet stort og fint, men spisesalen som lå på bakke/kjellerplan var upersonlig og trist. Ikke spesielt spennende mat heller og det bar preg av masseproduksjon. Vi velger et annet hotell ved neste reise til Tenerife!