Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. En dobbeltseng. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, kokeplater, stekeovn, kaffemaskin med kapsler og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Strykejern. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, kokeplater, stekeovn, kaffemaskin med kapsler og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Strykejern. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. To soverom, ett med en dobbeltseng og ette med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, kokeplater, stekeovn, kaffemaskin med kapsler og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Strykejern. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn