Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 18 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Fantastisk mat! Variasjon og kvalitet var tipp topp. Lett å spise sunt og godt der. Mange aktiviteter å velge i, hyggelig personale.
-
Rommet var ikke så bra. Hadde bestilt suite med terrasse, men balkongen vi fikk var knøttliten og hadde ikke sol noe tid på døgnet (rom 327). Den ble derfor ikke brukt i det hele tatt. Lytt mellom rommene. Slitt hotell. Rommet lå slik til at søppel fra etasjen samlet seg foran døren vår pga vinden, ikke hyggelig, så renholdet burde vært noe bedre.

Bekreftet gjest: 2020-02-22


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-25


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-18


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-11


9 av 10

+
De ansatte, fantastiske mennesker alle sammen💕 Veldig god mat.
-
Renholdet i leiligheten kunne vært bedre. Var også mange skitne glass og skåler i matsalen.

Bekreftet gjest: 2020-01-04


5 av 10

+
Personalet og utsikten
-
Hotellet var veldig slitt. avskallet maling på innredning, skap som nesten ikke gikk an og åpne. Kjøleskapet stod og vippet, lyspærer var gått. Ille lukt i garderobeskap. Mener jeg bestilte med havutsikt, det fikk vi ikke. Å betale ekstra for et hotell hvor alle rom er med balkong er litt å lure kundene. Synes ikke prisen vi betalte og det vi fikk ikke stod i stil på noen måte.

Bekreftet gjest: 2019-11-23


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

3962 vurderinger
Utmerket
 
2262
Veldig bra
 
1162
Bra
 
360
Mindre bra
 
100
Dårlig
 
78

Fem siste vurderinger

15.04.2018

Innlegg av Jacob_andre Arendal, Norge

Familieferie

Flott hotel som svarer til forventningene, kort avstand til lokalt sentrum. Steinete strand på innsiden av moloen, men veldig flott strand i sentrum. Bodde i suite, som var et rom med eget soverom. hadde utsikt mot byen, som var en fordel da vi hadde kveldssol inn på terrassen. Rengjøring virket veldig bra. En del av heisene var veldig trege. Bassengområde var rent og pent, og nok solsenger å velge i. Tappetårn med brus, øl og vin ved bassenget I buffene var det grei mat, noe gikk igjen og veldig lite var merket. Kjekt å vite hva en spiser til lunsj og middag. Virket også litt underbemannet i bufeen til tider. Alt i alt en fin ferie, men maten kunne vært bedre.

 
30.03.2018

Innlegg av gadgetanton Ranica, Italia

Med familie så er det helt utrolig

Fantstisk sted. God mat og en utrolig service. Folk er genuint hyggelige og med barn er det hele en drøm. Spa og masse ting og gjøre for store og små. Mat hele tiden og kvaliteten er meget høy..... Stedet kan definitivt anbefales hvis man vil være et sted hvor man ikke trenger å tenke på noen ting. Området rundt er også vakkert. Strender og turer.

 
28.12.2017

Innlegg av 203husseine Lørenfallet, Norge

Jule ferie med familien

Må si at dette har vært en glede å få være her med min familie. Utrolig bra service av alle dem som jobber her ifra restauranten til dem som underholdt oss hver dag på hotellet. (Utrolig buffeer ble servert). Barna våres koste seg utrolig mye sammen med dem som jobbet her med underholdning:-) Skal du på familie ferie til Lanzarote eller et par så kan vi anbefale HD Beach Resort på det sterkeste. Hotellet får 5 stjerner i boka våres;-).

 
16.03.2017

Innlegg av Lineta90

Fint hotell med ulike aktiviteter og treningsmuligheter!

Jeg bestilte uspesifisert reise med Apollo, og var så heldig å havne på dette hotellet :) Jeg fikk All Inclusive Plus armbånd, og hadde dermed tilgang til alle ulike aktiviteter, gym, spa osv. Maten var overraskende bra og variert med tanke på at det var buffet og all inclusive. Betjeningen, servitørene og bartenderne var veldig hyggelige og hjelpsomme! Veldig fornøyd! Null stress å dra alene på ferie når man havner på et så hyggelig hotell! Passet meg midt i blinken! Kommer gjerne tilbake :)

 
11.01.2016

Innlegg av Martine R Oslo, Norge

Aktiv ferie

Vi reiste med Apollo første uken i januar. Hotellet så veldig rent og pent ut ved første øyekast, dog var vi ikke helt fornøyd med renholdet. Rommet var utmerket, men servise og bestikk i restauranten var veldig skittent. Det var matrester på flere av de "rene" tallerknene og skitne glass. Vasket alt selv før vi brukte det. Vi hadde all inclusive og til den prisen vi betalte var ikke maten noe å klage. Dog blir dette reklamert som et "treningshotell" og derfor syns jeg at de bør servere noe sunnere mat. Lite utvalg av grønnsaker og alt de hadde var dynket i fett og olje. Alt av drikke inneholdt også veldig mye sukker og det var ikek vanlig vann i restauranten, bare vann med kyllsyre. De var flinke til å variere maten og det ble aldri kjedelig! Vi utnyttet ikke treningstilbudet Apollo hadde, men det er et fantastisk område å trene i! Det er mange løpestier innover i landet, med myke sandstier som er skånsomme for beina. Helt utrolig fint å sykle, med lange flate veier. Billister var veldig flinke til å ta hensyn! Gikk også en del på rulleski og forholdene var utmerkedet! Vi lå lite ved bassenget, men de dagene vi gjorde det reagerte vi på underholdningen. Det var mange barn på hotellet, likevel var hovedtemaet under alle "lekene" hotellet arrangerte, alkohol. Dette synes jeg ble veldig feil. Var også litt slitsomt til tider at man ikke bare kunne slappe av fordi de skulle ha deg til å bli med på ting heletiden. Alt i alt var dette et greit hotell. Minus for usunn mat og renhold. Vi kommer nok tilbake til byen, men ikke hotellet.