Lanzarote – tips før reisen

Lanzarote – reisetips

Lanzarote er en fantastisk øy med magisk lavalandskap og vakre strender. Her er det også utmerkede muligheter for surfing og andre sportslige eventyr. Her gir vi deg våre beste tips!

Bestill reise til Lanzarote

5 tips for å oppleve Lanzarote

Se mer av Lanzarote! Det karrige og nesten utenomjordiske landskapet er som skapt for oppdagelsesferder – lei bil og utforsk øya på egen hånd eller ta en spennende tur til fots eller på sykkel!

Utforsk Lanzarote med oss

Lanzarotes uslåelige landskap

Dette er en guide for deg som vil besøke noen av Lanzarotes aller vakreste steder. Bli inspirert av Lanzarotes vakre naturfenomen som blant annet består av storslagne nasjonalparker og grottesjøer.

Sjekk ut øyas severdigheter

Lanzarotes herlige strender

Til tross for det vulkanske landskap er Lanzarote et ypperlig sted for sol- og badeferien med sine makeløse sandstrender. På Lanzarote er det over 100 strender, alt fra silkemyke sandstrender til svarte lavastrender omgitt av karrige klipper.

Les mer om strendene

Papagayo-strendene på Lanzarote

De mest populære strendene på Lanzarote er Playas Papagayos, eller Papagayo-strendene. Alle strendene byr på krystallklart vann, heftige klippeformasjoner og er populære hos både lokalbefolkningen og de besøkende.

Les mer om Papagayo-strendene

Hvorfor Lanzarote?

Kanariøyene har lenge vært et populært reisemål, og med så mange fine øyer å velge blant kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken du skal velge. Vi har derfor samlet svarene på noen av de vanligste spørsmålene om Lanzarote her!

Les mer om hvorfor du bør reise til Lanzarote

Hyggelige byer på Lanzarote

Det er ikke bare de store turiststedene på Lanzarote som er verd å besøke – her er det mye mer å se enn som så! I de litt mindre kjente byene skjuler det seg akvarier og utsiktspunkter, kunstmuseum og historiske festninger. 

Les våre utfluktstips

Lanzarotes beste restauranter

Les våre tips om det spanske og det kanariske kjøkkenet fremste klassikere, og i hvilke restauranter på Lanzarote du finner dem! Nyt av alt fra tapas og sangria til flamenco-show og dagens meny. 

Les mer om restauranter på Lanzarote

Tradisjonelle retter på Lanzarote

På Lanzarote er det mange lokale delikatesser å bli kjent med. Hva sier du til kaktusjuice, de rynkete småpotetene Papas Arrugadas og et glass god kanari-vin?

Les mer om restauranter på Lanzarote

Aktiv ferie på Lanzarote

Lanzarote er et paradis for deg vil trene og være i aktivitet i ferien. Her finner du alt fra dykking, trekking og surfing til spennende dypvannsfiske i Atlanterhavet, SUP og paracraft.

Sportslige sysler på Lanzarote

Shopping på Lanzarote

Lanzarote har menge koselige markeder og større kjøpesentra. Sett av en dag til å gå i butikker og botaniser i de lokale bodene – vi garanterer at du vil gjøre noen gode kjøp!

Se våre fremste shoppingtips