Lanzarote – tips før reisen

Reisetips til Lanzarote

Lanzarote er en fantastisk øy med magisk lavalandskap og vakre strender. Her er det også utmerkede muligheter for surfing og andre sportslige eventyr. Her gir vi deg våre beste tips!

Bestill reise til Lanzarote >>

Se alle reisetips

5 tips for opplevelser Lanzarote

Se mer av Lanzarote! Det karrige og nesten utenomjordiske landskapet er som skapt for oppdagelsesferder – lei bil og utforsk øya på egen hånd eller ta en spennende tur til fots eller på sykkel!

Utforsk Lanzarote med oss

Lanzarotes uslåelige landskap

Dette er en guide for deg som vil besøke noen av Lanzarotes aller vakreste steder. Bli inspirert av Lanzarotes vakre naturfenomen som blant annet består av storslagne nasjonalparker og grottesjøer.

Sjekk ut øyas severdigheter

Lanzarotes herlige strender

Til tross for det vulkanske landskap er Lanzarote et ypperlig sted for sol- og badeferien med sine makeløse sandstrender. På Lanzarote er det over 100 strender, alt fra silkemyke sandstrender til svarte lavastrender omgitt av karrige klipper.

Les mer om strendene

Papagayostrendene på Lanzarote

De mest populære strendene på Lanzarote er Playas Papagayos, eller Papagayostrendene. Alle strendene byr på krystallklart vann, heftige klippeformasjoner og er populære hos både lokalbefolkningen og de besøkende.

Les mer om Papagayostrendene

Hvorfor Lanzarote?

Kanariøyene har lenge vært et populært reisemål, og med så mange fine øyer å velge blant kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken du skal velge. Vi har derfor samlet svarene på noen av de vanligste spørsmålene om Lanzarote her!

Les mer om hvorfor du bør reise til Lanzarote

Hyggelige byer på Lanzarote

Det er ikke bare de store turistbyene på Lanzarote som er verd å besøke – her er det mer å se enn som så! I de litt mindre byene skjuler det seg akvarier, kunstmuseum og festninger. 

Les våre utfluktstips

Lanzarotes beste restauranter

Les våre tips om det spanske og det kanariske kjøkkenet fremste klassikere, og i hvor på Lanzarote du finner dem! Nyt av alt fra tapas og sangria til flamenco-show og dagens meny. 

Les mer om restauranter på Lanzarote

Tradisjonelle retter på Lanzarote

På Lanzarote er det mange lokale delikatesser å bli kjent med. Hva sier du til kaktusjuice, de rynkete småpotetene Papas Arrugadas og et glass god kanari-vin?

Les om tradisjonelle retter på Lanzarote

Aktiv ferie på Lanzarote

Lanzarote er et paradis for deg vil trene og være i aktivitet i ferien. Her finner du alt fra dykking, trekking og surfing til spennende dypvannsfiske i Atlanterhavet, SUP og paracraft.

Sportslige sysler på Lanzarote

Golf på Lanzarote

Reis på golfferie til Lanzarote – Kanariøyenes mest dramatiske øy! Nyt behagelig varme året rundt, mektige vulkanske landskap, lavastrender og det mørkeblå Atlanterhavet.

Les mer om golf på Lanzarote

Shopping på Lanzarote

Lanzarote har mange koselige markeder og større kjøpesentra. Sett av en dag til å gå i butikker og botaniser i de lokale bodene – vi garanterer at du vil gjøre noen gode kjøp!

Se våre fremste shoppingtips