Fakta – Lanzarote

Mat og drikke:

Toretters middag inkl. vin og vann ca. 170 kroner pr. person

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen tar det ca. 15 minutter til våre hoteller i Puerto del Carmen, 20 minutter til Costa Teguise og ca. 40 minutter til Playa Blanca. For transport av spesialbagasje som f.eks. sykkel, golfbag eller surfebrett tilkommer ca. 10 euro, som betales på stedet. Transporten går vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

I Puerto del Carmen er det en lang og finkornet sandstrand. Langs hele kysten, fra Puerto del Carmen til Arrecife, ligger det flere herlige sandstrender, bl.a. i Los Pocillos og Matagorda. Lang sandstrand i Costa Teguise. I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - bl.a. Playa Papagayo.

Uteliv:

I Puerto del Carmen er det en rekke barer, diskotek, puber, samt et kasino. Playa de los Pocillos og Playa de Matagorda er noe roligere, men har også flere restauranter og barer, noen med levende musikk. Enkelte hoteller arrangerer dans noen kvelder i uken. Playa Blanca er også roligere enn Puerto del Carmen, men feriestedene er under utvikling og det finnes flere gode restauranter og barer/puber. Costa Teguise er et rolig sted, men det finnes noen restauranter og barer her.

Offentlig kommunikasjon:

Lokalbussene går daglig mellom Puerto del Carmen og Playa Blanca og til hovedstaden Arrecife. Daglig fergeforbindelse til Fuerteventura (ca. 25 min) fra Playa Blanca. Daglig forbindelse til La Graciosa.

Aktiviteter:

18-hulls golfbane i Costa Teguise. 18-hulls golfbane i Puerto del Carmen (6 133 m), designet av Ron Kirby. Sportssenter finnes bl.a. i Puerto del Carmen. Terrengsykler og sykler kan leies. Mulighet for ridning, squash, minigolf og dykking.

Nyttig informasjon:

Oppvarmede bassenger holder som regel en temperatur på cirka 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.