Playa Blanca – den hvite stranda

Playa Blanca

  • • Fine strender
  • • Hyggelig strandpromenade

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

På Lanzarotes sørkyst ligger badeperlen Playa Blanca – Den hvite stranda. Playa Blanca var tidligere en liten fiskerlandsby som til tross for turismen har lykkes å bevare mye av sin genuine sjarm. Du reiser hit for å nyte den rolige atmosfæren og de herlige strendene.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Playa Blanca

Transport t/r hotell

Fra flyplassen tar det cirka 40 minutter til våre hotell i Playa Blanca. Merk at det vil tilkomme en avgift på cirka 10 euro for transport av spesialbagasje som sykkel, golfbag og surfebrett. Avgiften betales på stedet. Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - blant annet Playa Papagayo.

Mer fakta

Været

jan 20°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
des 21°c
6,9 av 10 Playa Blanca
Våre gjesters vurdering, Basert på 34 vurderinger

Alle feriesteder Lanzarote

Puerto del Carmen

I den grad noen av feriebyene på Lanzarote kan sies å ha et heftig uteliv, så er nok Puerto del Carmen det reisemålet med mest liv og røre. Her ligger barene og spisestedene tett langs den flotte strandpromenaden.

Costa Teguise

Costa Teguise er en moderne ferieby med internasjonal atmosfære. Hit reiser man først og fremst for å slappe av, men vil du være i bevegelse, så er det mange aktiviteter å velge mellom. Costa Teguise har noe for alle!