Playa Blanca – den hvite stranda

Morgenfly på lørdager med SAS

  • • Fine strender
  • • Hyggelig strandpromenade

Telefonservice

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men du kan alltid nå en av våre skandinavisktalende reiseledere på telefon. Oppstår det en akutt situasjon kan vi ha personale på plass så fort som mulig. Aktuelle telefonnumre står på billetten, og fås ved...

På Lanzarotes sørkyst ligger badeperlen Playa Blanca – Den hvite stranda. Playa Blanca var tidligere en liten fiskerlandsby som til tross for turismen har lykkes å bevare mye av sin genuine sjarm. Du reiser hit for å nyte den rolige atmosfæren og de herlige strendene.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Populære hoteller – Playa Blanca

The Volcan Lanzarote

Fra 7 073 NOK

Fakta om Playa Blanca

Transport t/r hotell

Fra flyplassen tar det cirka 40 minutter til våre hoteller i Playa Blanca. Merk at det vil tilkomme en avgift på cirka 10 euro for transport av spesialbagasje som sykkel, golfbag og surfebrett. Avgiften betales på stedet. Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - blant annet Playa Papagayo.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,7 av 10 Playa Blanca
Våre gjesters vurdering, Basert på 97 vurderinger