Playa Blanca – den hvite stranda

Morgenfly på lørdager med SAS

  • • Fine strender
  • • Hyggelig strandpromenade

Telefonservice

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men du kan alltid nå en av våre skandinavisktalende reiseledere på telefon.  

På Lanzarotes sørkyst ligger badeperlen Playa Blanca – Den hvite stranda. Playa Blanca var tidligere en liten fiskerlandsby som til tross for turismen har lykkes å bevare mye av sin genuine sjarm. Du reiser hit for å nyte den rolige atmosfæren og de herlige strendene.

Ukens Deal! Kanariøyene

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle avreiser til Kanariøyene i vinter. Nyt Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura!

Kampanjen gjelder til 12. juni. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Reiseperiode: Oktober 2022 - april 2023. Bestill »

Få rabatt på vinterreisen din!

Det skal lønne seg å bestille ferien tidlig. Få en bestill-tidlig-rabatt på vinterens reiser i perioden 1. november 2022 - 31. mars 2023. Bestiller du innen 31. mai får du en rabatt opptil 1 000,– per bestilling til våre charterreisemål, samt en rekke ruteflydestinasjoner til vinteren. Gjelder ikke gruppereiser.
Les mer her »Fakta om Playa Blanca

Transport t/r hotell

Fra flyplassen tar det cirka 40 minutter til våre hoteller i Playa Blanca. Merk at det vil tilkomme en avgift på cirka 10 euro for transport av spesialbagasje som sykkel, golfbag og surfebrett. Avgiften betales på stedet. Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - blant annet Playa Papagayo.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,5 av 10 Playa Blanca
Våre gjesters vurdering, Basert på 59 vurderinger

Alle feriesteder Lanzarote

Puerto del Carmen

I den grad noen av feriebyene på Lanzarote kan sies å ha et heftig uteliv, så er nok Puerto del Carmen det reisemålet med mest liv og røre. Her ligger barene og spisestedene tett langs den flotte strandpromenaden.

Costa Teguise

Costa Teguise er en moderne ferieby med internasjonal atmosfære. Hit reiser man først og fremst for å slappe av, men vil du være i bevegelse, så er det mange aktiviteter å velge mellom. Kanskje vil du spille golf ved foten av vulkanen eller windsurfe i den friske vinden fra nord.