Papagayostrendene på Lanzarote

De mest populære strendene på Lanzarote er Playas Papagayos. Alle strendene har krystallklart vann, heftige klippeformasjoner og er populære blant både lokalbefolkningen og turister. Her kan du lese mer om de berømte strendene og velge din favoritt til Lanzarote-ferien!

Playa Papagayo på Lanzarote Playa Papagayo

Playa Papagayo

Den mest besøkte stranda av Papagayostrendene er Playa Papagayo. Barnefamilien liker seg godt her da stranda ligger mellom to klipper som gir le og rolig vann. Playa Blanca er nærmeste by og der ligger hyggelige hotell som H10 Rubicon Palace og Sandos Papagayo Resort.

Playa de la Cera

Ved siden av Playa Papagayo ligger stranda Playa de la Cera med sin gylne sandstrand. Når det blir altfor mye folk ved Playa Papagayo så er det til Playa de la Cera de fleste går. Liker du å gå på stranda er dette stranda for deg, her har du nemlig et godt utgangspunkt for å utforske naturreservatet Los Ajaches og du kan gå videre til nærliggende strendene.

Playa Mujeres på Lanzarote Playa Mujeres

Playa Mujeres

Playa Mujeres er den største av Papagayostrendene og også denne ligger nærmest byen Playa Blanca. Stranda er bred med god plass og de omliggende sanddynene gir god le for vinden og muligheten til å ligge å sole deg mer privat. På hver side av stranda tårner klippene opp og byr på en fantastisk utsikt over Atlanterhavet.

Playa del Pozo

Playa del Pozo er spesielt populær blant naturister da det er masse klipper slik at man ligger litt avskilt fra hverandre. I høysesong kommer det mye folk hit, akkurat som til alle de andre Papagayostrendene.

Playa del Congrio

Playa del Congrio, også kalt Caleta del Congrio, er den mest urørte av Papagayostrendene og det perfekte stedet for de som bare vil koble av uten altfor mye folk. Herfra har du en nydelig utsikt til naboøya Fuerteventura og den vulkanklippen som omslutter stranda gir en behagelig skjerming fra vinden. Også denne stranda er populær blant naturister.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Lanzarote.

Våre reisetips til Lanzarote

Lanzarote er en fantastisk øy med magisk lavalandskap og vakre strender med utmerkede muligheter for surfing og andre eventyr. Her gir vi deg våre beste tips!

Les våre reisetips for Lanzarote

Våre hotell på Lanzarote

Lanzarote har forbud mot nybygg av høyhus og større anlegg. Derfor fremstår Lanzarote i dag med hyggelige hotell og nesten en totalt mangel på gigantiske hotellkompleks.

Se Lanzarotes hotell

Langtidsferie på Lanzarote

Gjør vinteren kortere med et lengre opphold på Lanzarote i vinter. Vi tilbyr lengre opphold for deg som har lyst til å bli litt lenger på denne herlige ferieøya. 

Les om langtidsferie på Lanzarote.