HD Beach Resort

HD Beach Resort

 • • Barnevennlige familierom
 • • Aktiviteter for store og små

På HD Beach Resort på Lanzarote kan du nyte en deilig All Inclusive-tilværelse kun ett steinkast fra stranden. På hotellet er det en aktiv sone med aktivitetsbasseng, miniklubb og badeland for barna og en relaxsone med spa og herlig evighetsbasseng. Liker du å bevege deg i ferien? Her kan egne deg til alt fra sykling og yoga til tennis og vannsporter.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fantastisk mat! Variasjon og kvalitet var tipp topp. Lett å spise sunt og godt der. Mange aktivit...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

På HD Beach Resort bor du rett ved stranden med en kort spasertur til butikker, barer og restauranter. Du kan legge til All Inclusive for å gjøre oppholder enda mer komfortabelt. All Inclusive gjelder i bufférestauranten samt en á la carte-restaurant. Synes du ikke hotellets strand er stor nok er det en større strand ca. 400 meter fra hotellet. Gratis WiFi inne på hotellområdet.

Relaxområde med spa
Hotellet er har to soner – en aktivitetssone og en relaxsone. I området for relax er det et oppvarmet evighetsbasseng (1-1,5 meter dyp). Bassenget er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar.

Her ligger også spaanlegget med innendørsbassenget, badstue, hamam og jacuzzi for gjester over 16 år. Kl. 10.00-11.00 hver dag får også barn og ungdom mellom 3 og 16 år være i spaet sammen med en voksen. Behandlinger og massasje er mot avgift.

Aktivitetsbasseng og fint treningssenter
I den aktive delen ligger et rektangulært basseng (ca. 1-1,5 meter dyp) for voksenaktiviteter og et barnebasseng (dybde 40 cm). Gratis solsenger og parasoller. Vannsklier og annen moro for de mindre barna ved barnebassenget. Miniklubb i hotellets regi for barn over 4 år (fra 3 år i selskap med voksne) og lekeplass. Her ligger også et gratis, fint treningssenter gjester over 16 år. Spinningtimer på inne samt løping og yoga utendørs.

Trene på land eller i vann
Mange sportsaktiviteter, som gratis tennis, bordtennis, sandvolleyball, minifotball og basketball. Tennisracketer mot depositum. Det er også mulig å leie terrengsykler. På stranden er det snorklingsutstyr, seilbrett, hobie cats, kajakker, katamaraner og paddelbrett, alle gratis for gjester med All Inclusive ellers mot avgift. Kurstimer og dykking med flasker mot avgift.

Øvrig om hotellet
Gratis WiFi på hotellområdet. Bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Gratis internetthjørne. Vaskeri mot avgift. På hotellstranden anbefaler badesko. Ca. 250 meter til butikker, barer og restauranter og ca. 400 meter til større strand. Til golfbanen i Costa Teguise er det ca. 5 kilometer.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • All Inclusive mot tillegg. Reiser du over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert når du legger til All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg inkluderer:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00
 • Kontinental frokost kl. 10.15-11.45
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
 • Varm snacks kl. 15.15-16.15
 • Kaffe, te og kaker kl. 15.30-17.00
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00. Én middag pr. uke kan inntas i à la carte-restauranten (bordreservasjon)
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.00
 • Underholdning og aktiviteter
 • Ett prøvedykk med tank i bassenget

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Badesko anbefales ved hotellstranden.