Playitas Resort – trening i perfekt miljø og klima

Playitas Resort

  • • Passer alle nivåer
  • • Ett av Europas største sportsanlegg
  • • Badeferie og treningsferie i ett

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største anlegg for både hverdagsmosjonister og idrettseliten. Her er det over en million kvadratmeter fylt av treningsmuligheter og passer aktive familier, par og single, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningssenter, padel- og tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og mengder av treningstimer med instruktør.

Populære hoteller – Playitas Resort

Playitas Resort

Fra 4 598 NOK

Playitas Annexe

Fra 4 635 NOK

Fakta om Playitas Resort

Lokal tid

Norsk tid -1 time.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Puerto del Rosario til Las Playitas, cirka 40-60 minutter med buss. Bussturen kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Avgift for spesialbagasje som for eksempel sykkel, surfebrett og golfbag. Du kan forhåndsbestille plass på bussen tur/retur til spesialbagasje til en kostnad av 300 kroner for en golfbag og 400 kroner for en sykkel/surfebrett. Eller betale henholdsvis 35 euro eller 45 euro ved ankomst.

Strender

Fin, barnevennlig sandstrand (cirka 900 meter lang) med mørk, finkornet sand.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,4 av 10 Playitas Resort
Våre gjesters vurdering, Basert på 2636 vurderinger