Playitas Annexe

Playitas Annexe

  • • 400 meter sportsanlegget Playitas
  • • Enkle leiligheter for de som kommer for å trene
  • • Bo opptil 6 personer i en leilighet

Playitas Annexe er en sidebygning til vårt populære sport- og ferieanlegg Playitas Resort. De enkle leilighetene passer for deg som vil ha en deilig seng å sove i, men som fremfor alt legger mest vekt på trening og ikke har noe i mot å gå de 400 meterene ned til Playitas Resort for å benytte alle de sportsfasilitetene som finnes der.


Rom/leiligheter

Treomsleiligheter i sidebygning for 1-4 personer/1-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alle sports tilbudene
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Playitas Annexe har enkel standard, men du har selvfølgelig tilgang til alle de fantastiske treningsmulighetene på vårt beste treningshotell Playitas Resort.

Treningsmuligheter for alle og enhver
På Playitas finner du Kanariøyenes største treningssenter – mer enn 700 kvadratmeter med apparater for styrketrening, kondisjon (cardio), frivekter, expressway og personlig trening. Der er også innendørshall for håndball, badminton, innebandy og basketball. Du kan spille golf, tennis eller ta en løpetur i krevende terreng.

På Plaza Rambla ligger også SportsBooking, der du bestiller alt som har med sport å gjøre fra det store utvalget av treningstimer og aktiviteter. Her kan du lese om de ulike sportsaktivitetene på Playitas Resort.

Hvil ut i Tau Spa
Etter en dag full av aktivitet er det godt å slappe av i Tau Spa, hvor det også arbeider erfarne fysioterapeuter. Stor behandlingsmeny og to ulike typer badstue og unn deg en relax- og sportsmassasje (kan også forhåndsbestilles når du bestiller reisen eller legges til på Min reise. Barn mellom under 10 år har adgang til Tau Spa mellom kl. 10 og kl. 14. Ettermiddagen er kun for voksne og barn over 10 år.

Herlige svømmebasseng
Det er et stort basseng ved hotellet, mens Playitas Aparthotel også har et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng med massasjebad, i tillegg til vannsklier og plaskebasseng for de minste. Totalt er det fem bassenger på ferieanlegget, inkludert ett med olympiske mål (badehette kreves). Det er oppvarmet til ca. 26 grader vinterstid, mens hovedbassengene varmes opp til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tid for baneleie i det olympiske bassenget bestilles og betales på stedet; badehette påbudt. Badehåndklær mot avgift.

Moro også for de minste
For de yngste gjestene (4-12 år) er der lekeplass, miniklubb (åpen daglig på for- og ettermiddag) i hotellets regi og Kids Sports Academy (5-15 år), som tilbys visse tider på året. Ta med de minste på tur; du får leid Nordic Cab sykkelvogner.

Mat og drikke
Maten er en viktig del av helhetsopplevelsen på Playitas Resort. Helseriktig og næringsrik mat er en av de viktigste ingrediensene på Playitas. Så langt det er mulig benytter restaurantene økologiske produkter og har en egen Eco Garden med ca. 50 ulike sorter frukt, grønnsaker og urter.

Bestiller du en reise med halv- eller helpensjon, inntas måltidene i bufférestauranten på Playitas Hotel. Måltider i andre restauranter, som f.eks. den italienske og den spanske à la carte-restauranten eller i poolbarene, er mot tillegg.

For øvrig
Gratis WiFi i hele anlegget. Internetthjørne mot avgift. Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved hotellet. Det er mange trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Lokalbussen stopper utenfor hotellporten.

Playitas Annexe ligger ca. 400 meter fra Playitas Resort. Du går ned en bakke og forbi golfklubben, så er du der.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé, halv- og helpensjon mot tillegg.
  • Kontakt våre selgere på 21 01 75 40 om dere ønsker halv- eller helpensjon over jul og nyttår. Det kommer da et tillegg for julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.
  • Alle måltider inntas i bufférestauranten på Playitas Hotel.

Når de voksne legger til måltider spiser barn 2–11 år gratis.

Verdt å vite

  • Som gjest på Playitas Annexe sjekker du inn i resepsjonen på Playitas Hotel, ca. 400 meter fra Annexe.
  • Dersom du skal ha med deg egen sykkel, golfbag eller eget surfeutstyr, kan du forhåndsbestille plass i bussen til en kostnad av 300,-. Om du ikke forhåndsbestiller koster det 35 euro som betales ved ankomst.
  • Alle gjester som bor på Playitas må bære hotellets armbånd under oppholdet.

Sesongvariasjoner

Trygghet på Playitas

Playitas har gjort en rekke tiltak for å unngå unødvendig kontakt og smittespredning. Les mer her.