Playitas Resort – trening i perfekt miljø og klima

Playitas Resort

  • • Passer alle nivåer
  • • Ett av Europas største sportsanlegg
  • • Badeferie og treningsferie i ett

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Alle overnattingstilbudene på Playitas Resort for vinter 2021/22 er samlet under ett og heter Playitas Resort (hotell)

Velkommen til Playitas Resort – et av Europas største sportshotell for både hverdagsmosjonister og idrettseliten. Her er det over en million kvadratmeter fylt av treningsmuligheter og passer aktive familier, par og single, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningssenter, padel- og tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og mengder av treningstimer med instruktør.

KAMPANJETILBUD til Kanariøyene

Bestill senest 31.7 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Populære hoteller – Playitas Resort

Playitas Resort

Fra 3 992 NOK

Innsjekk på hotellet

For å effektivisere innsjekkingen på hotellet, ønsker vi å registrere passinformasjonen din på forhånd. Du kan registrere passopplysningene din her. Sender du ikke inn passopplysninger før du reiser, sjekker du inn på vanlig måte. Ved store ankomster til hotellet kan dette ta litt ekstra tid, så vi anbefaler at du sender oss dette på forhånd.

 

Her kan du lese om tiltakene som er satt i verk for å unngå unødvendig kontakt og smittespredning.

Fakta om Playitas Resort

Lokal tid

Norsk tid -1 time.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Puerto del Rosario til Las Playitas, cirka 40-60 minutter med buss. Bussturen kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Avgift for spesialbagasje som for eksempel sykkel, surfebrett og golfbag. Du kan forhåndsbestille plass på bussen tur/retur til spesialbagasje til en kostnad av 300 kroner for en golfbag og 400 kroner for en sykkel/surfebrett. Eller betale henholdsvis 35 euro eller 45 euro ved ankomst.

Strender

Fin, barnevennlig sandstrand (cirka 900 meter lang) med mørk, finkornet sand.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,5 av 10 Playitas Resort
Våre gjesters vurdering, Basert på 1944 vurderinger

Spaet er stengt inn til videre. 

Tau Spa 7 dagers entré

500,– pr. voksen

Unn deg litt avslapping etter treningsøkten! Pakken inkluderer 7 daglige entréer til populære Tau Spa på Playitas á ca. 2 timer/dag i en uke. I spaet kan du benytte, jacuzzien, finsk badstue, dampbad og et relax-område. Forhåndsbestiller du blir det 40 % billigere enn om du bestiller på plass. Voucher mottar du ved innsjekk. Spaet er åpent alle dager fra kl. 10.00 til 14.00 og 15.00-19.00.  

Tau spa 7 dagers entréer gjelder alltid for de 7 første dagene av oppholdet, uansett oppholdets lengde. 

Du legger det til når du bestiller reisen eller du kan legge det inn i etterkant i Min reise