Golf på Playitas Resort

Golf på Playitas Resort

Playitas Resort byr på en variert og spennende bane med strategisk plasserte hinder som gjør den utfordrende for alle nivåer innen golf.

Golf Unlimited

Forhåndsbestill en av våre golfpakker med 3 eller 6 dager ubegrenset golfspill. Vi kaller det Golf Unlimited! Tilbudet er eksklusivt for Apollo-reisende på Playitas Resort og Playitas Annexe og prisene gjelder kun ved forhåndsbestilling og kan ikke bestilles på stedet. Pakken gjelder med eller uten klubber og du kan velge mellom å spille golf så mye du vil i tre eller seks dager. Tralle og polett til rangen er inkludert hver spilledag.

Fakta

Antall hull: 18
Banekarakter: Lett kupert parkbane
Banefakta: Par 67
Forventet rundetid: 4 timer
Drivingrange: Utslag fra matte og gress
Banedesign: John Chilver Stainer
Golfvert: Nei

Pakke inkl. golf sett

Velg 3 eller 6 dager. Denne pakken inkluderer utstyr. I alle pakkene er tralle + pollett til rangen hver spilledag inkludert.

1. nov. 2023 - 30. april 2024

  • 3 dager Golf Unlimited 2 100 kr
  • 6 dager Golf Unlimited 3 100 kr
Legg golfpakken til i din bestilling

Pakke uten golfsett

Velg 3 eller 6 dager. Denne pakken er uten golfsett. I alle pakkene er tralle + pollett til rangen hver spilledag inkludert.

1. nov. 2023 - 30. april 2024

  • 3 dager Golf Unlimited 1 500 kr
  • 6 dager Golf Unlimited 2 100 kr
Legg golfpakken til i din bestilling
Golf på Playitas Resort

Service (bestilles & betales på plass)

  • Golfbil
  • Golftralle
  • Leie av golfsett
  • Enkelt kølle

Ta med egne køller

Vil du spille med egne køller tar helt du enkelt med deg disse mot en avgift på cirka 750 kr (prisen varierer avhengig av flyselskap). Merk at du må forhåndsbestille og betale golftransport i to trinn

  1. På flyselskapets hjemmeside. Prisen varierer fra 400-500 kr. (avvik kan forekomme)
  2. På bussen. Golfbagtransporten på Fuerteventura koster 350 kr t/r på apollo.no

Du bør bestille i god tid hos respektive flyselskap da det er begrenset plass. Golfbagen skal ha trekk. Les mer om spesialbagasje her.
 


Om banen

Playitas 18-hullsbane ble åpnet i 2007 og den er tegnet av den populære skotske banearkitekten John Chilver Stainer. Hans filosofi var å skape en rettferdig, men utfordrende bane som skulle trekke til seg spillere uavhengig av handikapp. Banen er i links-stil og ligger vakkert i det kuperte landskapet omgitt av de vulkanske fjellene. Havutsikt kan fra samtlige hull.

Playitas Golf har fire dammer og mange vannhindringer så fyll opp baggen med baller før du går ut. Signaturhullet er nummer 15, som er et par 3 hull på 169 meter med vann til høyre for greenen og vind fra venstre som krever at spilleren slår et av sine mest presise slag. Det er en par 67-bane og er forholdsvis kort med sine 4591 meter. Det er en herlig blanding av åtte par 3, syv par 4 og tre par 5, som gjør banen morsom å spille og som krever at man tar i bruk alle køllene i bagen. Med muligheten til å spille 5, 9 eller 18 hull visse tider på dagen, gir Playitas en perfekt mulighet for å lære seg dette herlige spillet, kanskje med hele familien.