Surfeskole på Fuerteventura når du bor på Playitas Resort

Vil du lære deg å surfe i ferien byr vi på en prisgunstig surfepakke for deg som bor på Playitas Resort. Surfeskolen holder til på stranda ved Playitas Resort, og for deg som går bølgesurfekurset er transport til Fuerteventuras vestkyst og surfestranda (beach break) La Pared inkludert. Dette passer for nybegynnersurferen og hele familien. På La Pared holder Surfesenteret Wellenkind Surf School til og tilbyr daglige surfekurs på nybegynner og øvet nivå. Transport fra/til surfeskolen fra Playitas Resort er inkludert. Surfekurset varer i cirka 4 timer per dag + transport (cirka 30 km en vei Playitas – La Pared).

På surfeskolen ved La Pared-stranda ønskes hele familien velkommen til våre bølgesurfekurs på 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle, lisensierte og livreddere. Kursleder er alltid med i vannet.  Alle kurs holdes i små grupper.

Surfefakta La Pared

Beach break
Bølgekvalitet grad: 3 av 5
Bølgeretning: Høyre & venstre
Bunn: Sand
Nivå: Nybegynner & øvet nivå
Trengselsfaktor: Ingen


Surfekurs på Playitas Resort 

Vil du bestille et surfekurs så gjør du det når du bestiller La Pared – powered by Playitas som ligger rett ved surfestranda.
Har du allerede bestilt en reise til La Pared, legger du til ønsket kurs på Min reise.

Selvsagt kan kurs og utstyr bestilles på plass, men da til en høyere pris.

Deltagere som har forhåndsbestilt surfekurs på tre eller fem dager hjemmefra får etter avsluttet og godkjent kurs (det er surfeinstruktøren som avgjør om du etter gjennomført kurs blir godkjent) gratis tilgang til utstyret (soft board, våtdrakt, leash og voks) resten av uka. For rutinerte surfere er det mulig å kjøpe et ”refreshment course” for å få fri tilgang til en ukes bruk av samme utstyr (softboard, våtdrakt, leash og voks). Alt øvrig utstyr er mot avgift og bestilles/betales på plass. Vil du ta med eget utstyr bestiller du på dette på flyet og bussen. 

Introkurs

1 gang, ca. 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 600 kr

Har du alltid drømt om å prøve bølgesurfing? Stranda på La Pared er det perfekte nybegynnerstedet. Vårt surfesenter tilbyr prøvesurf og skulle du like det kan du å gå videre med et 3-dagers kurs med det samme.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

3-dagers surfekurs

3 ganger á 4 timer
Passer for:
Nybegynnere og øvet nivå
Pris: 1 500 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing eller bli bedre med våre profesjonelle instruktører, som instruerer deg ut i fra det nivået du befinner deg på. Denne pakken gir deg det du trenger for å kunne surfe videre på egen hånd.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

5-dagers surfekurs

5 ganger á 4 timer
Passer: Nybegynnere og øvede surfere
Pris: 2 300 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing og lær deg å mestre brettet på bølgene. Våre profesjonelle surfeinstruktører instruerer deg ut i fra ditt nivå. Etter en uke med oss kommer du til å kunne legg ut på større surfeeventyr i verden.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

For alle kurs gjelder følgende

Svømmedyktighet: Svømmedyktighet er et krav.
Alder: Alle fra 5 år og oppover kan delta. Foresatt må følge barn mellom 5 og 11 år. Medfølgende foresatt må legge til transport (gjøres på plass i surfesentret. Pris cirka 10 euro) eller bestille surfekurs også for seg selv.
Varighet surfekurs: Alle kurs tar cirka 3-4 timer inkludert samling, gange til og fra stranda. Cirka 2 timer i vannet per kurs.
Utstyr: Alt utstyr som brett og våtdrakt er inkludert.
Språk: All undervisning foregår på engelsk.
Transport: Transport er inkludert om det skulle være behov for å dra til en annen strand.


Bo på Playitas Resort

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort