Surfeskole på Fuerteventura

Vil du lære deg å surfe i ferien byr vi på en prisgunstig surfepakke for deg som bor på Playitas Resort. Surfeskolen holder til på stranden ved Playitas Resort, og for deg som går bølgesurfekurset er transport til Fuerteventuras vestkyst og surfestranden (beach break) La Pared inkludert. Dette passer for nybegynnersurferen og hele familien. På La Pared holder Surfesenteret Wellenkind Surf School til og tilbyr daglige surfekurs på nybegynner og øvet nivå. Transport fra/til surfeskolen fra Playitas Resort er inkludert. Surfekurset varer i ca. 4 timer pr. dag + transport (ca. 30 km en vei Playitas – La Pared).

På surfeskolen ved La Pared-stranden ønskes hele familien velkommen til våre bølgesurfekurs på 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle, lisensierte og livreddere. Kursleder er alltid med i vannet.  Alle kurs holdes i små grupper.

Surfefakta La Pared

Beach break
Bølgekvalitet grad: 3 av 5
Bølgeretning: Høyre & venstre
Bunn: Sand
Nivå: Nybegynner & øvet nivå
Trengselsfaktor: Ingen


Surfekurs

Velg mellom 3 ulike pakker: Prøve på (1 gang), 3-dagers- eller 5-dagerskurs.
Vil du bestille et surfekurs så gjør du det når du bestiller oppholdet på Playitas Resort som ligger rett ved surfestranden.
Har du allerede bestilt en reisen legger du til ønsket kurs på Min reise.

Introkurs

1 gang, ca. 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 500 kr

Har du alltid drømt om å prøve bølgesurfing? Fuerteventura er det perfekte nybegynnerstedet. Vårt surfesenter tilbyr prøve-på-kurs og skulle du like det går det fint å gå videre med et 3-dagers kurs på når du er på plass.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

3-dagers surfekurs

3 ganger á 4 timer
Passer for:
Nybegynnere og øvet nivå
Pris: 1 300 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing eller lær deg mer med våre profesjonelle surfeinstruktører, som instruerer deg ut i fra det nivået du befinner deg på. Denne pakken gir deg det du trenger for å kunne surfe videre på egen hånd.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

5-dagers surfekurs

5 ganger á 4 timer
Passer: Nybegynnere og øvede surfere
Pris: 2 000 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing og lær deg å mestre brettet på bølgene. Våre profesjonelle surfeinstruktører instruerer deg ut i fra ditt nivå. Dett kurset kommer til å gjøre underverker på dine surfeskills. Etter en uke med oss kommer du til å kunne legg ut på større surfeeventyr i verden.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

For alle kurs gjelder følgende

Svømmedyktighet: Svømmedyktighet er et krav.
Alder: Alle fra 5 år og oppover kan delta. Foresatt må følge barn mellom 5 og 11 år. Medfølgende foresatt må legge til transport (gjøres på plass i surfesentret. Pris ca. 10 euro) eller bestille surfekurs også for seg selv.
Varighet surfekurs: Alle kurs tar ca. 3-4 timer inkl. samling, gange til og fra stranden. Ca. 2 timer i vannet pr. kurs.
Utstyr: Alt utstyr som brett og våtdrakt er inkludert.
Språk: All undervisning foregår på engelsk.
Transport: Transport er inkludert om det skulle være behov for å dra til en annen strand.


Hotell på Playitas Resort

Vil du bestille et surfekurs så gjør du det i forbindelse med at du bestiller hotellet. Har du allerede bestilt en reise, legger du til ønsket kurs på Min bestilling.