Surfeskole på Fuerteventura

Vil du lære deg å bølgesurfe i ferien tilbyr vi surfepakker til gode priser for deg som bor på Playitas Resort. Surfeskolen holder til på stranda ved Playitas Resort, og for deg som tar bølgesurfekurs er transport til Fuerteventuras vestkyst og surfestranda (beach break) La Pared inkludert. Perfekt strand for nybegynnere og hele familien som vil surfe. Surfesenteret Wellenkind Surf School holder til på La Pared og tilbyr daglige surfekurs på nybegynner og middels surfernivå. Transport t/r surfeskolen fra Playitas Resort er inkludert i prisen. 

På surfeskolen ved La Pared-stranda ønskes hele familien velkommen til våre bølgesurfekurs på 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle, lisensierte og livreddere. Kursleder er alltid med i vannet. Alle kurs holdes i små grupper.

Surfefakta La Pared

Beach break
Bølgekvalitet grad: 3 av 5
Bølgeretning: Høyre & venstre
Bunn: Sand
Nivå: Nybegynner & øvet nivå
Trengselsfaktor: Ingen


Surfekurs

 Velg mellom 3 ulike pakker: Intro kurs (1 gang), 3-dagers- eller 5-dagerskurs.
Ønsker du å bestille et surfekurs så gjør du det i forbindelse med at du bestiller hotell på Playitas Resort.
Har du allerede bestilt en reise til Playitas Resort, legger du til ønsket kurs under Min reise.
Transport t/r surfeskolen på La Pared-stranda er inkludert!

Introkurs

1 gang, ca. 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 650 kr

Har du alltid drømt om å prøve bølgesurfing? Stranda på La Pared er det perfekte nybegynnerstedet. Vårt surfesenter tilbyr prøvesurf og skulle du like det kan du å gå videre med et 3-dagers kurs med det samme.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

3-dagers surfekurs

3 ganger á 4 timer
Passer for:
Nybegynnere og øvet nivå
Pris: 1 600 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing eller bli bedre med våre profesjonelle instruktører, som instruerer deg ut i fra det nivået du befinner deg på. Denne pakken gir deg det du trenger for å kunne surfe videre på egen hånd.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

5-dagers surfekurs

5 ganger á 4 timer
Passer: Nybegynnere og øvede surfere
Pris: 2 700 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing og lær deg å mestre brettet på bølgene. Våre profesjonelle surfeinstruktører instruerer deg ut i fra ditt nivå. Etter en uke med oss kommer du til å kunne legg ut på større surfeeventyr i verden.

Legg til surfekurs på bestillingen din her

For alle kurs gjelder følgende

Svømmedyktighet: Svømmedyktighet er et krav.
Alder: Alle fra 5 år og oppover kan delta. Foresatt må følge barn mellom 5 og 11 år. Medfølgende foresatt må legge til transport (gjøres på plass i surfesentret. Pris cirka 10 euro) eller bestille surfekurs også for seg selv.
Varighet surfekurs: Alle kurs tar cirka 3-4 timer inkludert samling, gange til og fra stranda. Cirka 2 timer i vannet per kurs.
Utstyr: Alt utstyr som brett og våtdrakt er inkludert.
Språk: All undervisning foregår på engelsk.
Transport: Transport er inkludert om det skulle være behov for å dra til en annen strand.


Bo på Playitas Resort

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort