Bilde av: Fuerteventura

Reisetips til Fuerteventura

Fuerteventura er en karakteristisk kanariøy som er fullspekket med god mat, vakre sandstrender, flotte naturopplevelser og vakre byer. Vi gir deg noen tips slik at du ikke går glipp av opplevelsene øya har å by på.

Bestill reise til Fuerteventura >>

Finn ditt Fuerteventura

Absolutt avkobling

Når unnet du deg sist en massasje? Eller en dag på spa der du gir kroppen total hvile, noen økter i jacuzzien og badstua. Fuerteventura har et bredt utvalg av spabehandlinger. 

Les mer om mulighetene til avkobling

Severdigheter på Fuerteventura

Fuerteventura er som skapt for deg som elsker å dra på oppdagelsesferd. Øya byr på vakker natur og spennende byer – og skulle du bli lei hvorfor ikke ta båten over til Lanzarote?

Les om øyas severdigheter

Fuerteventuras koselige byer

Bli med på en av våre utflukter, eller lei en bil og se deg om på egen hånd. Hva med den gamle hovedstaden Betancuria? Her tipser vi om noen av Fuerteventuras koselige plasser og byer.

Se våre tips til byer å besøke

En smaksrik ferie

På Fuerteventura har du nesten uendelige muligheter til gastronomiske opplevelser. Gå ikke glipp av øyas hvitløksmarinerte reker eller de smaksrike potetene, papas arrugadas. 

Smak deg gjennom øyas spesialiteter

Fuerteventuras fineste strender

Hvordan ser din favorittstrand ut: kort eller lang, livlig eller rolig? På Fuerteventura finner du et stort utvalg av vakre sandstrender for enhver smak. 

Les om Fuerteventuras strender

Sportslige aktiviteter

Er du av typen som ikke vil skippe treningen i ferien? På Fuerteventura er det gode muligheter for løpeturer, sykkelturer i fjellene eller hvorfor ikke teste windsurfing?

Les om sportslige aktiviteter på Fuerteventura

Shopping i ferien

Kribler det litt i shopping genet? På Fuerteventura kan du gjøre noen skikkelige kupp. Ta en tur på marked eller nærmeste shoppingsenter.

Les våre shoppingtips

Sport på Playitas Resort

Playitas Resort er hotell- og sportsanlegget med en rekke aktiviteter av høy klasse for alle som søker en aktiv ferie. Dyktige instruktører og olympisk basseng er bare noe.

Les mer om Playitas Resort

Ditt Fuerteventura

Er det vanskelig å bestemme seg for hvilket sted eller hotell du skal velge? Vi har laget en oversikt over hva som kjennetegner de ulike reisemålene på Fuerteventura.

Hvilken del av Fuerteventura passer deg best?