El Cotillo & Majanicho – flotte strender med god plass

Velkommen til El Cotillo og Majanicho, to koselige byer på nordkusten av Fuerteventura. Her kan du nyte roen og det kanariske hverdagslivet, samtidig som det er det godt tilbud av restauranter, barer og forretninger i nærheten. De fleste strendene ligger i bukter og laguner, noe som gjør dem rolig og barnevennlige.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Populære hoteller – El Cotillo & Majanicho

Fakta om El Cotillo & Majanicho

Mat og drikke

I El Cotillo finns en del restauranter, først og fremst kjent for fersk fisk og skalldyr. I Majanicho er det ikke restauranter.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til El Cotillo og Majanicho tar det cirka 40 minutter. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Avgift kommer i tillegg for spesialbagasje som for eksempel sykkel, surfeutstyr og golf bag. Du kan forhåndsbestille plass på bussen (tur/retur) for spesialbagasje til en kostnad av 300 kroner eller betale 35 euro ved ankomst.

Strender

Fuerteventura er kjent for sine mange milelange sandstrender med hvit finkornet sand og krystallklart vann. Det er også en del sorte lavastrender. På øya kan du finne en helt egen urørt strand. Sterke strømmer og tidevann forekommer, spesielt på den nordre siden, og medfører at sanden i blant delvis forsvinner fra strendene.

Mer fakta