El Cotillo & Majanicho

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Velkommen til El Cotillo og Majanicho, to koselige byer på nordkysten av Fuerteventura. Her kan du nyte roen og det kanariske hverdagslivet, samtidig som det er det godt tilbud av restauranter, barer og forretninger i nærheten. De fleste strendene ligger i bukter og laguner, noe som gjør dem rolig og barnevennlige.Fakta om El Cotillo & Majanicho

Mat og drikke

I El Cotillo finns en del restauranter, først og fremst kjent for fersk fisk og skalldyr. I Majanicho er det ikke restauranter.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til El Cotillo og Majanicho tar det cirka 1 time og 15 minutter. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Avgift kommer i tillegg for spesialbagasje som for eksempel sykkel, surfeutstyr og golf bag. Du kan forhåndsbestille plass på bussen (tur/retur) for spesialbagasje til en kostnad av 300 kroner eller betale 35 euro ved ankomst.

Strender

Fuerteventura er kjent for sine mange milelange sandstrender med hvit finkornet sand og krystallklart vann. Det er også en del sorte lavastrender. På øya kan du finne en helt egen urørt strand. Sterke strømmer og tidevann forekommer, spesielt på den nordre siden, og medfører at sanden i blant delvis forsvinner fra strendene.

Mer fakta

Været

jan 20°c
feb 20°c
mar 20°c
apr 21°c
mai 22°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 25°c
nov 23°c
des 21°c
8,4 av 10 El Cotillo & Majanicho
Våre gjesters vurdering, Basert på 220 vurderinger

Alle feriesteder Fuerteventura

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største anlegg for både hverdagsmosjonister og idrettseliten. Her er det nesten en million kvadratmeter fylt av treningsmuligheter og passer aktive familier, par og single, gammel eller ung. Her ligger Kanariøyenes største treningssenter med padel- og tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av treningstimer med instruktør.

Caleta de Fuste

En reise til Caleta de Fuste er en opplevelse for hele familien. I byen som bare ligger en liten busstur fra flyplassen på Fuerteventura, brer den herlige, langgrunne sandstranda Playa de Castillo seg ut og frister til lek og moro i vannet for barn i alle aldre!

Costa Calma & Tarajalejo

Liker du sol og bad og lengter etter å slappe av, skal du reise til Costa Calma. Stranda er hele tre mil lang og følger Jandiahalvøya ned mot sørspissen. Apollo Sports-hotellet La Pared – powered by Playitas er perfekt for deg som elsker bølgesurfing, løping, sykling, gruppetrening med mer – eller som bare vil lade batteriene med havet og sanddynene rett rundt hjørnet.

Jandia

Jandia er en rolig ferieby der sola og havet står i sentrum. Stranda her er svært bred, og nesten 3 mil lang! Det er med andre ord nok plass til alle! Livet i Jandia, så vel som på hele Fuerteventura, går i et behagelig langsomt tempo.

Corralejo

Til Corralejo reiser man først og fremst for å oppleve de fantastiske, milelange strendene. Den blendende, finkornede hvite stranda er en spennende kontrast til det krystallklare, blå havet.