Playitas Resort

apollo sports

Playitas Resort

 • • Ferie- og treningsparadis
 • • Ett av Europas største treningsanlegg
 • • Olympisk basseng, stort studio og sykkelsenter
 • • Passer for alle – uansett alder og nivå!

Playitas Resort er ett av Europas største sports- og treningshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Et stort ferieanlegg som består av flere ulike deler, leiligheter med eget kjøkken, hotellrom, villaer med eget basseng og flersengsrom for store familier eller lag. Playitas tilbyr et uuttømmelig utvalg av sport og aktiviteter, vakkert landskap med utsikt over området og Atlanterhavet. Alle treningsfasiliteter ligger i gangavstand og som en ekstra bonus for alle som spiller golf ligger golfbanen og klubbhuset rett rundt hjørnet.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Playitas Aparthotel: Ettromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Playitas Hotel: Dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Poolsuiter for 2-3 personer. Playitas Villas: Villaer for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig atmosfære og masse trenings tilbud av alle slag
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På det herlige sports- og ferieanlegget Playitas Resort blir det aldri kjedelig! Her venter treningsmuligheter for så vel proffe som hverdagsmosjonister og her er selvsagt alle de viktige delene et vanlig ferieanlegg skal ha på plass –behagelig klima, sol og bad, basseng, restauranter, barer og hyggelig personale.

Anlegget har fire ulike boalternativer; Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe, og sammen utgjør de Playitas Resort. Uansett hvor du bor er du aldri langt unna restaurantene, bassengene og treningsfasilitetene.

I hjertet av anlegget finner du de fleste aktivitetene og sportsfasilitetene. Plaza Ramla med sportsbooking og butikk, á la carte restauranter, minimarked, olympisk svømmebasseng, gruppetreningsflater, treningsstudio, tennis, innendørshall, WOD box, klatrevegg, sykkelsenter, dykkesenter og spa. I nærheten av Aparthotel og Annexe ligger driving rangen, minigolfbanen og surfesenteret og i nærheten av Playitas Hotel ligger golfklubbhuset.

Playitas Resort består av følgende deler:

Playitas Aparthotel er den sportsfamiliens favoritt med pene og praktiske leiligheter. Her er det er stort bassengområde, en vannsklie og stranda ligger bare et steinkast unna.

Playitas Hotel ligger fint til i fjellskråningen med vakker utsikt over det fredfulle området og Atlanterhavet. Den nyrenoverte hotelldelen er stedet for deg som reiser alene eller i par. Vil du unne deg litt ekstra er det fire poolsuiter. Her har du golfklubben rett rundt hjørnet.

Playitas Villas bør du velge om du virkelig vil skjemme bort deg selv og familien. Bo i flotte treromsvillaer med eget basseng i passe avstand fra resten av anlegget. Nyt så vel roen ved ditt eget basseng som alle sportsfasilitetene anlegget tilbyr.

Playitas Annexe har enklere leiligheter som passer for deg som ønsker en behagelig seng om natten, men som fremfor alt legger vekt på trening og ikke har noe imot å gå de 400-1000 meterne ned til Playitas Resort for å ta i bruk alle sportsfasilitetene.

Her finner du et oversiktskart over Playitas Resort og hvordan de ulike delene av resortet ligger i forhold til hverandre.

Uendelige treningsmuligheter
Playitas har et aktivitetstilbud for alle mulige interesser og nivåer. Hver dag året om tilbys et fullspekket treningsprogram og du kan også leie utstyr til alle sportene. Her ligger Kanariøyenes største treningsstudio med et moderne utvalg av frivekter, maskiner og cardiomaskiner. I vårt store sykkelsenter leier vi ut moderne landeveissykler, terrengsykler, temposykler, fatbikes, løpsvogner, barnesykler med mer. Her er et også en innendørshall for badminton, håndball, innebandy, fotball og basketball. Det er flere padel- og tennisbaner samt et oppvarmet olympisk 50 meters basseng utendørs. WOD boxen byr på massevis av morsomt utstyr og på anlegget er det også en boksering og en klatrevegg . På stranda er det et vannsportsenter. Vil du lære deg å surfe tilbys vi også surfekurs. Vil du spille golf så har Playitas en 18-hulls bane med par 67. Her får du en morsom opplevelse der de karrige partiene med vulkanstein skaper en kontrast mot golfbanens knallgrønne fairways. Her kan du lese om våre golfpakker på Playitas..

Les mer om aktivitetene på Playitas samt hva som er inkludert og hva som er mot avgift.

Herlige svømmebasseng
Ved Playitas Aparthotel er det et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng samt vannsklier og et plaskebasseng for de minste. Her kjører vi daglig Aqua Aerobics. Ved Playitas Hotel er det et stort basseng, der roen råder. Begge bassengene er varmet opp til minst 20 grader. Totalt er det 5 felles basseng på anlegget (inkl. et olympisk 50-metersbasseng). Bestiller du en villa på Playitas Villas har du et eget basseng på uteplassen. Det olympiske 50-metersbassenget på Playitas Resort er varmet opp til 26-27 grader og bestilles på plass mot avgift (obligatorisk med badehette, denne kan kjøpes på plass). Bassengtemperaturen i de oppvarmede bassengene kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Badehåndklær mot avgift.

Moro for de minste
For de yngste gjestene (4-12 år) er det en sol skjermet lekeplass, Apollos svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino. for barn mellom 4 og 11 år. Her blir det morsomme og lærerike aktiviteter og de kloke og skøyeraktige Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Våre populære venner kan også besøke dere på rommet. Både svømmeskolen og barneklubben ledes av profesjonelle, skandinavisktalende personale.

Kids Sports Academy (5-15 år), tilbys visse tider på året. Her får barna prøve ulike sportsaktiviteter helt uten ekstra kostnad. Ta med de minste på tur; du får leid Nordic Cab sykkelvogner.

Mat og drikke
Maten er en viktig del av helhetsopplevelsen på Playitas Resort. Helseriktig og næringsrik mat er en av de viktigste ingrediensene på Playitas. Så langt det er mulig benytter restaurantene økologiske produkter og har en egen Eco Garden med cirka 50 ulike sorter frukt, grønnsaker og urter. 

Velger du å bestille en reise med måltider inkludert inntas disse i bufférestauranten. Det er to bufférestauranter, en på Playitas Hotel og en på Playitas Aparthotel. Bor du i leilighet på Playitas Aparthotel serveres frokosten og middagen i bufférestauranten ved Playitas Aparthotel, lunsjbuffé serveres i Playitas Hotel. Øvrige romtyper (Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe) får sine måltider servert i bufférestauranten ved Playitas Hotel.

På Plaza Rambla ligger à la carte-restauranter med spanske og italienske delikatesser. På Palapa Bar (Playitas Hotel) serveres enkle lunsjretter. Frem mot kvelden er det på Palapa Bar mange setter seg for å ta en drink, se på solnedgangen og hvile litt etter dagens aktiviteter. Poolbaren på Playitas Aparthotel er barnefamiliens favoritt. Her er det full fart mellom bassengbad, kappløp i vannsklia og aqua fitness. I Birdie Club (åpen i golfbanens åpningstider) serveres enkel snacks, drikke og kaffe i rolige omgivelser.

Plaza Las Ramblas & Sportsbookingen
I hjertet av Playitas Resort ligger Plaza Rambla, et torg med restauranter, minimarked og en sportsbar. Her spiser du godt etter dagens aktiviteter, ser på sport eller tar en drink. På Plaza Rambla starter vi dagen med Sun Salutation hver dag og resten av dagen er det fullt av folk på vei ett eller annet sted for å trene, spise eller handle. På Plaza Rambla ligger Sportsbookingen med tilhørende sport og klesbutikk. Sportsbookingen er åpen hele året og her bestiller du alt som har med sport og trening å gjøre. I sportsbutikken selges alt fra sko, treningsklær og badehetter til energibarer og gels. Her kan du lese alt om de ulike sportsaktivitetene på Playitas Resort.

Øvrig på Playitas Resort
Wifi inkludert på hele området. Barneseng og trille finnes på hotellet (legg det til i bestillingen for å være garantert). Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved Playitas Aparthotel. I resepsjonen på Playitas Hotel er det en minibank. Det er mange trapper og nivåforskjeller på Playitas Hotel. Her er det også en heisbane for å komme til toppen. Som identifikasjon må alle gjester på Playitas Resort bære hotellets armbånd. Lokalbussen stopper utenfor Playitas Hotel. Det er også en friidrettsarenaene i nabobyen Gran Tarajal (mot avgift) cirka 5 kilometer fra Playitas Resort.

Viktig å merke seg:

 • For spesialbagasje som sykkel, golf bag, surfebrett og annet betales en ekstra avgift på bussen og på flyet.
 • På bussen t/r hotellet: Har du med spesialbagasje som egen sykkel, surfebrett eller golf bag kan du forhåndsbestille plass på bussen t/r hotellet mot et tillegg på 350 kroner, eller betale 35 euro på plass.
 • På flyet: Spesialbagasje bestilles direkte med respektive flyselskap.
 • Det er mulig å sjekke in online. (Oppgi ditt bestillingsnummer og ankomstdato ikke etternavnet).
 • I Playitas Resorts app kan du se det aktuelle aktivitets-/treningsprogrammet:

Last ned fra App Store.
Last ned fra Google Play.

Måltider

Leiligheter og villaer:

 • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Dobbeltrom, poolsuiter og juniorsuiter:
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé)
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Reiser du over jul og nyttår og legger til halv- eller helpensjon er også julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.30
 • Lunsj kl. 12.30-14.30
 • Middag kl. 18.30-21.00

De som bor på Playitas Hotel:
Alle måltidene, avhengig av hotellets belegg, kan bli servert på Playitas Apart.

Verdt å vite

 • Golfbanen på Playitas vil være stengt 22.-24. september 2023 da det spanske mesterskapet i footgolf avholdes på banen.

Reis enklere med barn

 • Forhåndsbestill en trillevogn og la vognen være hjemme.
 • Forhåndsbestill barneseng for tryggere netter.

Legg til dette når du bestiller reisen eller gå inn på Min reise for å være garantert barneseng og trillevogn. 
Les mer om våre barneprodukter.

Apollo Sports
 • Utvalgte treningshotell
 • For en aktiv ferie
 • Tilrettelagt for ulike idretter
 • Passer alle nivå
Apollo Sports logotyp

Aktiviteter

Vurdering

Trening med instruktør

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Trening på egenhånd

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sykkel

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gruppetrening

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Treningsstudio

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Olympisk basseng

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Indoor cycling

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Triatlon

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tennis & padel

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Løping

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Golf

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Yoga

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Her tilbys også

Innendørshall, landeveissykling, multicourt, open water svømming, svømming, svømmeskole, badminton, basketball, dykking, friidrett, håndball, kampsport, løypekart, tennis, trail løping, utendørs treningsstudio, fotball, swimrun, fotturer.
Til dette hotellet har vi også mange treningsreiser og gjesteinstruktører, treningstimer som er inkludert i reisens pris!
Se mer og finn din treningsreise i vår Treningskalender

Klubb, forening eller bedrift?

Playitas Resort er et bra valg for klubbreisen, laget eller bedriften. Her tilbys variert trening og aktiviteter for team building og møterom for grupper fra 30 til 150 deltagere.

Les mer og kontakt oss for mer informasjon her

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Playitas Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Avstander

Uansett hvor du bor på Playitas Resort er det aldri langt til restaurantene, bassengene og treningsfasilitetene. Her ser du omtrentlig avstand mellom de ulike delene av anlegget samt hvor langt det er til andre steder.

Hotel → Plaza Rambla 200 meter 
Hotel → Aparthotel 400 meter
Aparthotel → Plaza Rambla 200 meter
Aparthotel → Hotel 400 meter
Villas → Plaza Rambla 750 meter
Villas → Hotel 600 meter
Villas → Aparthotel 400 meter
Annexe → Plaza Rambla 500 meter
Annexe → Hotel 350 meter
Playitas Resort → Gran Tarajal 5 kilometer
Playitas Resort → Las Playitas (byen) 500 meter
Playitas Resort → Friidrettsbanen 5 kilometer
Playitas Resort → La Pared 30 kilometer
Playitas Resort → Faro de la Entallada (fyret) 6,5 kilometer

Alle hoteller – Playitas Resort

Playitas Annexe

Playitas Annexe er en sidebygning til vårt populære sport- og ferieanlegg Playitas Resort. De romslige og meget enkle leilighetene passer for deg som vil ha en deilig seng å sove i, men som fremfor alt legger mest vekt på trening og ikke har noe i mot å gå de 400 meterene ned til Playitas Resort for å benytte alle de sportsfasilitetene som finnes der.