Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 4686 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Det totale trenings tilbudet på resorten var veldig bra! Buffeten var stort sett strålende med alltid tilbud på friske grønnsaker og frukt - men det var noe varierende på varme retter Akkurat som de skiftet kokk midt i uken :) ( Enkelte retter var tørre og smakløse - men der endret seg)
-
Det kunne muligens vært noe bedre renhold på treningsfasilitetene - matter mm.

Bekreftet gjest: 2024-04-05


8 av 10

+
Alle aktivitetene, nærhet til turstier i vulkanene. God stemning generelt på hotellet
-
Vi fikk flere rom rundt oss som kun ble bebodd av ungdommer på svømmeleir. Ingen voksne sammen med de på rommene. Det var veldig mye bråk og uro, roping, skriking, slåssing, kastet ting fra veranda, hørtes tidvis ut som de knuste møblene, høy musikk m.m og vi kunne ikke bruke rommet vårt til å slappe av. Ungdommer på leir har jo et annet mål med oppholdet enn oss voksne, de skal jo gjerne nyte frihet fra foreldre m.m og det samsvarer ikke med at vi i naborom har betalt mye penger for å sitte i deres bråk i timesvis hver dag/kveld og netter. Så dette var en skikkelig nedtur. Ungdommer på leir bør få avsatt egne deler av hotellet.

Bekreftet gjest: 2024-04-05


8 av 10

+
Flott sted, godt organisert.
-
?

Bekreftet gjest: 2024-04-05


7 av 10

+
Treningstilbudene
-
Badene skulle fått seg en skikkelig skrubb. Forbedre maten på stedet. Fikk servert frossen lasagne en dag i Bodega. Forbedre innsjekking, sto over 1 time i kø, selv med online innsjekk.

Bekreftet gjest: 2024-04-05


7 av 10

+
Ikke noe spesielt
-
Åpningstid på treningsrommet burde vært fra 0700, og ikke stengt på dagen.

Bekreftet gjest: 2024-03-29


9 av 10

+
Rent, god plass, hyggelige ansatte
-
Selv om det nok sjelden er behov for det hadde det vært fint med varmekilde på rommet slik at våte klær tørker.

Bekreftet gjest: 2024-03-29


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-03-29


10 av 10

+
Romslig villa med eget bassengområde
-

Bekreftet gjest: 2024-03-29


8 av 10

+
Beliggenhet ift stranden og basseng, ulike treningstilbudet tilpasset ulike aldre, etc.
-

Bekreftet gjest: 2024-03-29


8 av 10

+
Treningen.
-
Kan nok ta en titt på middagene som sagt. Og muligens et service kurs til de ansatte er lurt. Det var noen som var veldig hyggelig, men mange var sure og smilte ikke engang når vi smilte til de. Spesielt i resturantene. Resepsjonen var hyggelig, og spesielt Lasse var veldig hyggelig :)

Bekreftet gjest: 2024-03-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

60 vurderinger
Utmerket
 
44
Veldig bra
 
9
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

04.02.2024

av Igo s Beek, Nederland

Harde muziek

Prachtige plek om rond te hangen, te drinken en te eten ook als je geen gast bent, alleen is de muziek in de poolbar veel te hard, moeten ze niet doen....verder echt een lekkere plek met mooi uitzicht. In de bodega zit je ook lekker maar daar last van het geschreeuw van de gymnastieklessen iets verop.

 
03.01.2024

av Mia C

Lovely Resort

Skønne værelser, lækkert og stort udvalg af mad, venligt personale og mulighed for mange forskellige aktiviteter. Stranden var fantastisk, og hotellet er omkredset af et flot landskab, som styrker oplevelsen. Der var dog mange trapper, som kan være en udfordring for småbørn og gangbesværede.

 
25.12.2023

av Relax35447845515

Godt koncept

Et af de bedste sportsressorts. Det er billigere end La Santa Sport og lidt mere afslappede og uprætentiøse mennesker. Dog koster det at leje tennis og padelbaner. Men husk egen ketcher og bolde til padel og tennis, så sparer du lidt. Vi savnede kun flere spil om aftenen. Et enkelt pool-bord er ikke nok. Airhockey og bordfodbold savnes. Der er gode muligheder for at vælge sund mad morgen og aften. Du kan sagtens hoppe over frokost, da det er let at lave selv, men køb dine varer i SPAR i den lille by Las Playitas, da udbud og pris er bedre. Digital tilmelding til sport ville være en fordel. Hvis du bor på hotellet, så forbered dig på, at du skal gå en del på trapper.

 
09.12.2023

av Jessvaret

Träningsmöjligheterna bra och fantastisk omgivning men service på anläggningen, kan förbättras en hel del!

Träningsanläggning och dess utbud mycket bra, inga problem med bokningen av klasser dock betonggolv där högintensiva pass hölls med tex mkt hopp, inte snällt mot knä och benhinnor. Maten okej men enformig, de flesta maträtter samma varje dag. Bättre service i restaurangen önskas, tex vattenkannorna för att fylla på vatten tar slut man måste fråga flera gånger för att få vatten. Personalen verkar oengagerade. Trasig aircondition med ca 24 grader i lägenheten inte trevligt, kontaktat receptionen 3 ggr i 2 dagar innan de sa att den var trasig i hela byggnaden.

 
10.09.2023

av Katja H Berlin, Tyskland

Sportangebot

Wir kommen das 17.mal hierher, da Trainer und Sportanlagen professionell sind. Wir nutzen die Trainingseinheiten aus dem Cross Fit Bereich. Das Training hat sich jährlich weiterentwickelt, so das es für uns immer ein Highlight war hierher zu fahren. Dieses Jahr sind wir das erste mal enttäuscht gewesen. Intensität und Regelmäßigkeit des Trainings sind nicht mehr so, wie wir es kannten. Wir hoffen, dass dies eine Ausnahme ist. Ansonsten ist das Sport Resort fantastisch.