Surfeskole på La Pared, Fuerteventura

Velkommen til nybegynnersurferens og hele familiens surfeparadis - La Pared på Fuerteventura. Her ligger Surfesenteret Wellenkind Surf School som tilbyr daglige surfekurs for surfere på nybegynner og viderekomne nivå.

På La Pared ønsker vi hele familien velkommen til bølgesurfekurs på 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er godt kvalifiserte og profesjonelle samt autoriserte og trente livreddere. Lederne er alltid med i vannet. Stranda ligger cirka 400 meter fra hotellet og vi går ned til stranda. Alle kurs holdes i små grupper.

Surfefakta La Pared

Beach break
Bølgekvalitet grad: 3 av 5
Bølgeretning: Høyre & venstre
Bunn: Sand
Nivå: Nybegynner & øvet nivå
Trengselsfaktor: Ingen


Surfekurs på La Pared

Velg mellom 3 ulike pakker: Introkurs (1 gang), 3-dagers- eller 5-dagerskurs.
Vil du bestille et surfekurs så gjør du det i forbindelse med at du bestiller hotellet La Pared – powered by Playitas som ligger like ved surfestranda.
Har du allerede bestilt reise til La Pared – powered by Playitas, legger du til ønsket kurs i Mitt Apollo.

Det går også bra å bestille kurs og utstyr på plass, men da til en noe høyere pris.

Deltakere som har forhåndsbestilt surfekurs på tre eller fem dager hjemmefra får etter avsluttet og godkjent kurs (det er surfeinstruktøren som avgjør om du etter gjennomført kurs blir godkjent) fri tilgang til utstyr resterende uka (soft board, våtdrakt, leash og vax). For allerede rutinerte surfere er det mulig å kjøpe et ”refreshment course” for å få fri tilgang til samme utstyr i en uke (softboard, våtdrakt, leash og vax). Alt øvrig utstyr er mot avgift og bestilles/betales på plass. Vil du ta med eget utstyr bestiller du plass til dette på fly og buss. 

Introkurs

1 gang, cirka 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 600 kr

Har du alltid drømt om å prøve bølgesurfing? Stranda på La Pared er det perfekte nybegynnerstedet. Vårt surfesenter tilbyr prøvesurf og skulle du like det kan du å gå videre med et 3-dagers kurs med det samme.

Legg til surfekurs i bestillingen

3-dagers surfekurs

3 ganger á 4 timer
Passer for:
Nybegynnere og øvet nivå
Pris: 1 500 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing eller bli bedre med våre profesjonelle instruktører, som instruerer deg ut i fra det nivået du befinner deg på. Denne pakken gir deg det du trenger for å kunne surfe videre på egen hånd.

Legg til surfekurs i bestillingen

5-dagers surfekurs

5 ganger á 4 timer
Passer: Nybegynnere og øvede surfere
Pris: 2 500 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing og lær deg å mestre brettet på bølgene. Våre profesjonelle surfeinstruktører instruerer deg ut i fra ditt nivå. Etter en uke med oss kommer du til å kunne legg ut på større surfeeventyr i verden.

Legg til surfekurs i bestillingen

For alle kurs gjelder følgende

Svømmedyktighet: Svømmedyktighet er et krav.
Alder: Alle fra 5 år og oppover kan delta. Foresatt må følge barn mellom 5 og 11 år. Medfølgende foresatt må legge til transport (gjøres på plass i surfesentret, pris cirka 10 euro) eller bestille surfekurs også for seg selv.
Varighet surfekurs: Alle kurs tar cirka 3-4 timer inkludert samling, gange til og fra stranda. Cirka 2 timer i vannet per kurs. For gjester på Playitas Resort tilkommer transporttid til La Pared.
Utstyr: Alt utstyr som brett og våtdrakt er inkludert.
Språk: All undervisning foregår på engelsk.
Transport: Transport til og fra La Pared er inkludert (for gjester som bor på Playitas Resort).


Bo på La pared – powered by Playitas

Her kan du lese mer om og bestille hotellet som ligger ved surfestranda. Vil du bestille surfekurs så gjør du det i forbindelse med at du bestiller hotellet. Har du allerede bestilt en reise til La Pared – powered by Playitas, legger du til ønsket kurs i Mitt Apollo.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas