Surfeskole på Fuerteventura

Vil du lære deg å surfe i ferien byr vi på en prisgunstig surfepakke for deg som bor på Playitas Resort og La Pared – powered by Playitas. 

På surfeskolen er hele familien velkommen! Velg mellom surfekurs med varighet på 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle, lisensierte og livreddere. Kursleder er alltid med i vannet. Alle kurs holdes i små grupper.

Beach break
Bølgekvalitet grad: 3 av 5
Bølgeretning: Høyre & venstre
Bunn: Sand
Nivå: Nybegynner & øvet nivå
Trengselsfaktor: Ingen


Surfekurs

Vil du bestille et surfekurs så gjør du det når du bestiller oppholdet på Playitas Resort eller La Pared – powered by Playitas.
Har du allerede bestilt en reisen legger du til ønsket kurs på Min reise.
Transport til og fra surfeskolen ved La Pared-stranda er inkludert for deg som bor på Playitas Resort. Bor du på La Pared er surfekurset i gåavstand fra hotellet.

Introkurs

1 gang, cirka 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 500 kr

Har du alltid drømt om å prøve bølgesurfing? Stranda på La Pared er det perfekte nybegynnerstedet. Vårt surfesenter tilbyr prøvesurf og skulle du like det kan du å gå videre med et 3-dagers kurs med det samme.

Legg til surfekurs på bestillingen

3-dagers surfekurs

3 ganger á 4 timer
Passer for:
Nybegynnere og øvet nivå
Pris: 1 300 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing eller bli bedre med våre profesjonelle instruktører, som instruerer deg ut i fra det nivået du befinner deg på. Denne pakken gir deg det du trenger for å kunne surfe videre på egen hånd.

Legg til surfekurs på bestillingen

5-dagers surfekurs

5 ganger á 4 timer
Passer: Nybegynnere og øvede surfere
Pris: 2 000 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing og lær deg å mestre brettet på bølgene. Våre profesjonelle surfeinstruktører instruerer deg ut i fra ditt nivå. Etter en uke med oss kommer du til å kunne legg ut på større surfeeventyr i verden.

Legg til surfekurs på bestillingen

For alle kurs gjelder følgende

Svømmedyktighet: Svømmedyktighet er et krav.
Alder: Alle fra 5 år og oppover kan delta. Foresatt må følge barn mellom 5 og 11 år. Medfølgende foresatt må legge til transport (gjøres på plass i surfesentret, pris cirka 10 euro) eller bestille surfekurs også for seg selv.
Varighet surfekurs: Alle kurs tar cirka 3-4 timer inkludert samling, gange til og fra stranda. Cirka 2 timer i vannet per kurs. For gjester på Playitas Resort tilkommer transporttid til La Pared.
Utstyr: Alt utstyr som brett og våtdrakt er inkludert.
Språk: All undervisning foregår på engelsk.
Transport: Transport til og fra La Pared er inkludert (for gjester som bor på Playitas Resort).


Hotellene for surfing

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas