Surfeskole på Fuerteventura

Vil du lære deg å surfe i ferien byr vi på en prisgunstig surfepakke for deg som bor på Playitas Resort og La Pared – powered by Playitas

På surfeskolen er hele familien velkommen! Velg mellom surfekurs med varighet på 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle, lisensierte og livreddere. Kursleder er alltid med i vannet. Alle kurs holdes i små grupper.

Beach break
Bølgekvalitet grad: 3 av 5
Bølgeretning: Høyre & venstre
Bunn: Sand
Nivå: Nybegynner & øvet nivå
Trengselsfaktor: Ingen


Surfekurs

Velg mellom 3 ulike pakker: Intro-, 3-dagers- eller 5-dagerskurs.
Vil du bestille et surfekurs så gjør du det når du bestiller oppholdet på Playitas Resort eller La Pared – powered by Playitas.
Har du allerede bestilt en reisen legger du til ønsket kurs på Min reise.
Transport til og fra surfeskolen ved La Pared-stranda er inkludert for deg som bor på Playitas Resort. Bor du på La Pared er surfekurset i gåavstand fra hotellet.

Introkurs

1 gang, cirka 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 500 kr

Har du alltid drømt om å prøve bølgesurfing? Stranda på La Pared er det perfekte nybegynnerstedet. Vårt surfesenter tilbyr prøvesurf og skulle du like det kan du å gå videre med et 3-dagers kurs med det samme.

Legg til surfekurs på bestillingen

3-dagers surfekurs

3 ganger á 4 timer
Passer for:
Nybegynnere og øvet nivå
Pris: 1 300 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing eller bli bedre med våre profesjonelle instruktører, som instruerer deg ut i fra det nivået du befinner deg på. Denne pakken gir deg det du trenger for å kunne surfe videre på egen hånd.

Legg til surfekurs på bestillingen

5-dagers surfekurs

5 ganger á 4 timer
Passer: Nybegynnere og øvede surfere
Pris: 2 000 kr

Lær deg det grunnleggende i bølgesurfing og lær deg å mestre brettet på bølgene. Våre profesjonelle surfeinstruktører instruerer deg ut i fra ditt nivå. Etter en uke med oss kommer du til å kunne legg ut på større surfeeventyr i verden.

Legg til surfekurs på bestillingen

For alle kurs gjelder følgende

Svømmedyktighet: Svømmedyktighet er et krav.
Alder: Alle fra 5 år og oppover kan delta. Foresatt må følge barn mellom 5 og 11 år. Medfølgende foresatt må legge til transport (gjøres på plass i surfesentret, pris cirka 10 euro) eller bestille surfekurs også for seg selv.
Varighet surfekurs: Alle kurs tar cirka 3-4 timer inkl. samling, gange til og fra stranden. Ca. 2 timer i vannet pr. kurs. For gjester på Playitas Resort tilkommer transporttid til La Pared.
Utstyr: Alt utstyr som brett og våtdrakt er inkludert.
Språk: All undervisning foregår på engelsk.
Transport: Transport til og fra La Pared er inkludert (for gjester som bor på Playitas Resort).