Barceló Fuerteventura Mar

Velkommen til det fine hotellet Barceló Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle rommene samt store deler av fellesområdene er renoverte og oppdaterte. Hotellet tilby massevis av aktiviteter for hele familien og et fint spa for litt ekstra velvære. Legg til halvpensjon eller All Inclusive. Gjesten på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med jacuzzi for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig god mat, varmt vann i barnebassenget, salt vann i bassenget, ligger rett på stranda.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlig nyrenoverte Barceló Fuerteventura Mar ligger ved stranda i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her frister stranda og selvsagt hotellets bassengområde med saltvannsbasseng, to for voksne og to for barn, hvorav det ene er en grunn plaskedam for de minste, med to vannsklier. Ett av de større bassengene og plaskedammen er oppvarmet vinterstid til cirka 25 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Pool-/snackbar.

I hotellets bufférestaurant diskes det opp med spanske og lokale spesialiteter til frokost, lunsj og middag. På hotellet ligger også restaurant Palo Santo Mexican Restaurant som også fungerer som snackbar til lunsj. På nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo ligger bufférestauranten Mafasca der du også kan innta frokost, lunsj og middag. Ved Marina Down the Street ligger à la carte-restaurantene La Dolce Vita og Hamami.

Herlig Thalassospa-senter med utendørs- og innendørsbasseng med massasjefunksjoner, badstue, dampbadstue og ulike behandlinger mot avgift. Aldersgrense 16 år for å benytte spaet. Treningsrom. Mange aktiviteter som padel, tennis, bordtennis, pétanque, fotball, basketball, volleyball og vannpolo på dagtid og underholdning om kvelden. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år.

Wifi inkludert i fellesområdene. Suvenirbutikk på hotellet. Kort vei til butikker og restauranter. Gjester på Barcelo Fuerteventura Mar kan benytte fasilitetene på Barcelo Fuerteventura Castillo.

I hotellets app kan du se åpningstider for de ulike fasilitetene, aktivitetene osv.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Tindaya eller Mafasca kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Tindaya eller Mafasca kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Tindaya eller Mafasca kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i Snack Bar Palo Santo All Inclusive-hjørne kl. 11.00-17.00.
 • Rabatt på øvrige tilbud på snack-menyen i Snack Bar Palo Santo .
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale samt noen internasjonale drinker i en av hotellets barer hele døgnet.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Ett av hotellets basseng vil være stengt for en nødvendig og akutt reparasjon fra og med 8. januar 2024 og beregnes være klart 5. februar. Støy fra reparasjonen kan oppfattes som forstyrrende.
 • Hotellets øvrige basseng samt bassengene på Barcelo Fuerteventura Castillo vil være åpne i denne perioden.

Alle hotell – Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

Elba Sara Beach & Golf Resort på Fuerteventura byr på meget god service og mange fasiliteter. Det er dessuten barnevennlig med lekeplass, en splashpool for barna og barneklubb. Velg mellom pene dobbeltrom og juniorsuiter som alle vender mot havet. I nærheten av hotellet finner du øyas beste golfbaner.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt, noe slitt leilighetshotell som ligger i passe gangavstand fra den koselige feriebyen Caleta de Fuste. Hotellet har et stort basseng med barneseksjon og poolbar som serverer enkle retter. Det er bare en kort spasertur til den langgrunne sandstranda Playa de Castillo.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotell der navnet sier det meste! Her kan du nyte den utmerkede servicen Sheraton er kjent for – midt på den lange sandstranda, nær to 18-hulls golfbaner samt et stort spa med omfattende spameny.

Barceló Fuerteventura Castillo

Barceló Fuerteventura Castillo er et nyrenovert hotell med mange fasiliteter og hyggelige restauranter. Hotellet ligger nært stranda og du bor i i fine leiligheter. Her venter også et fint bassengområde med utsikt over havet. Reiser du med barn er det et separat barnebasseng og barneklubb i hotellets regi. Gjestene på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barceló Fuerteventura Royal Level

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det fine hotellet Barceló Fuerteventura Royal Level er det perfekte valget for par og venner som vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser ved havet. For en ekstra behagelig ferie er det et oppvarmet basseng og halvpensjon inkludert i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i romslige familierom og det er tre basseng å boltre seg i på hotellet om sola skulle bli for varm. Etter et kvarters gange er du på stranda i Caleta de Fuste og det er kort vei til sentrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pent og stilrent hotell midt i sentrum av Caleta de Fuste. Velg blant flere basseng på hotellet eller stranda som ligger i passe gangavstand. Her bor du i fine rom eller leilighet.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta og ned til den brede lange sandstranda i Caleta Furste er det bare en kort spasertur. På hotellet venter et pent bassengområde for late dager, komfortable og fine leiligheter og du kan velge å lage maten selv og nyte den på terrassen eller ta turen til hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er det et treningsrom og for familiens yngste venter både et eget basseng og en barneklubb for lek og moro.

Chatur Costa Caleta

Chatur Costa Caleta ligger i passe avstand fra den fine sandstranda Playa del Castillo i Caleta de Fuste. Her venter lange og deilige feriedager på stranda eller ved bassenget. All Inclusive er inkludert og på hotellet er det aktiviteter som passer for hele familien og barn har en egen barneklubb.