Barceló Fuerteventura Mar

Velkommen til det fine hotellet Barceló Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle rommene samt store deler av fellesområdene er renoverte og oppdaterte. Hotellet tilby massevis av aktiviteter for hele familien og et fint spa for litt ekstra velvære. Legg til halvpensjon eller All Inclusive. Gjesten på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

UKENS DEAL: FUERTEVENTURA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser med charterfly til Fuerteventura. Bestill nå med avreiser i perioden 23/9 2023 – 31/3 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder alle Fly+hotell bestilt innen 18. juni 2023.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med jacuzzi for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God plass.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlig nyrenoverte Barceló Fuerteventura Mar ligger ved stranda i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her frister stranda og selvsagt hotellets bassengområde med saltvannsbasseng, to for voksne og to for barn, hvorav det ene er en grunn plaskedam for de minste, med to vannsklier. Ett av de større bassengene og plaskedammen er oppvarmet vinterstid til cirka 25 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og håndkleservice. Pool-/snackbar.

I hotellets bufférestaurant diskes det opp med spanske og lokale spesialiteter til frokost, lunsj og middag. På hotellet er det også en à la carte-restaurant Palo Santo Mexican Restaurant som også fungerer som snackbar til lunsj. På nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo ligger bufférestauranten Mafasca der du også kan innta frokost, lunsj og middag. Ved Marina Down the Street ligger à la carte-restaurantene La Dolce Vita og Hamami.

Herlig Thalassospa-senter med utendørs- og innendørsbasseng med massasjefunksjoner, badstue, dampbadstue og ulike behandlinger mot avgift. Aldersgrense 16 år for å benytte spaet. Treningsrom. Mange aktiviteter som padel, tennis, bordtennis, pétanque, fotball, basketball, volleyball og vannpolo på dagtid og underholdning om kvelden. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år.

Wifi inkludert i fellesområdene. Suvenirbutikk på hotellet. Kort vei til butikker og restauranter. Gjester på Barcelo Fuerteventura Mar kan benytte fasilitetene på Barcelo Fuerteventura Castillo.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Tindaya.
 • Lunsjbuffé i restaurant Tindaya.
 • Middagsbuffé i restaurant Tindaya.
 • Snacks i Snack Bar Palo Santo All Inclusive-hjørne kl. 11.00-17.00.
 • Rabatt på øvrige tilbud på snack-menyen i Snack Bar Palo Santo .
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale samt noen internasjonale drinker hele døgnet.

Ved All Inclusive Ultra er også følgende inkludert:

 • Fylt minibar ved ankomst (påfylling mot avgift).
 • Safe inkludert på rommet.
 • Bassenghåndklær med ubegrenset antall bytter.
 • Separat del i bufférestauranten samt mulighet for å få ferskpresset juice, espresso og søtsaker á la carte til frokost.
 • 1 lunsj eller middag i à la carte-restauranten.
 • Lunsj à la carte i poolbaren.
 • 20 % rabatt på behandlinger i hotellets spa.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Caleta de Fuste

Elba Sara

På Elba Sara du glede deg over ypperlig service, mange fasiliteter og kort vei til de beste golfbanene på Fuerteventura. For de små er det lekeplass, barnebasseng, minigolf og barneklubb.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt, noe slitt leilighetshotell som ligger i passe gangavstand fra den koselige feriebyen Caleta de Fuste. Hotellet har et stort basseng med barneseksjon og poolbar som serverer enkle retter. Det er bare en kort spasertur til den langgrunne sandstranda Playa de Castillo.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotell der navnet sier det meste! Her kan du nyte den utmerkede servicen Sheraton er kjent for – midt på den lange sandstranda, nær to 18-hulls golfbaner samt et stort spa med omfattende spameny.

Villas Caleta Beach & Golf

Villas Caleta Beach & Golf ligger noen kilometer sør for byen Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her bor du i romslige villaer med eget basseng og bor så og si på golfbanen Golf Club Salinas de Antigua.

Barceló Fuerteventura Castillo

Barceló Fuerteventura Castillo er et nyrenovert hotell med mange fasiliteter og hyggelige restauranter. Hotellet ligger nært stranda og du bor i i fine leiligheter. Her venter også et fint bassengområde med utsikt over havet. Reiser du med barn er det et separat barnebasseng og barneklubb i hotellets regi. Gjestene på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barceló Fuerteventura Royal Level

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det fine hotellet Barceló Fuerteventura Royal Level er det perfekte valget for par og venner som vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpensjon inkludert i prisen! Gjestene på Barceló Fuerteventura Royal Level kan benytte alle fasiliteter på nabohotellene Barceló Fuerteventura Castillo og Barceló Fuerteventura Mar.

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i romslige familierom og det er tre basseng å boltre seg i på hotellet om sola skulle bli for varm. Etter et kvarters gange er du på stranda i Caleta de Fuste og det er kort vei til sentrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pent og stilrent hotell midt i sentrum av Caleta de Fuste. Velg blant flere basseng på hotellet eller stranda som ligger i passe gangavstand. Her bor du i fine rom eller leilighet.