Chatur Costa Caleta

Chatur Costa Caleta ligger i passe avstand fra den fine sandstranda Playa del Castillo i Caleta de Fuste. Her venter lange og deilige feriedager på stranda eller ved bassenget. All Inclusive er inkludert og på hotellet er det aktiviteter som passer for hele familien og barn har en egen barneklubb.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Chatur Costa Caleta har et stort bassengområde med to basseng og et barnebasseng. Ett av bassengene ligger i det store bassengområdet, saltvannsbassenget ligger på takterrassen og barnebassenget er oppvarmet fra november til mars til cirka 22 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller samt en poolbar. Bassenghåndklær mot depositum. Det er ytterligere et bassengområde på takterrassen med aldersgrense 18 år med to mindre basseng, hvorav ett er en plungepool og det andre er et saltvannsbasseng der du kan flyte i vannskorpa, solsenger, dusj og en bar med selvservice i bassengområdet.

Hotellet har en bufférestaurant der du spiser frokost, snacks, lunsj og middag. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. Det er også fire barer, hvorav en poolbar, en lobbybar, en bar på taket samt en bar som er åpen når det er underholdning på hotellet.

Vil du trene har hotellet et treningsrom og en multisportsbane. Chatur Costa Caleta har et stort program med sporter og aktiviteter på dagtid. Du kan spille fotball, dart, vannpolo og om kvelden arrangeres minidisko. Biljard mot avgift. Minigolf på takterrassen med aldersgrense 18 år. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Massasje mot avgift. Når mørket faller på kan du kose deg med show, levende musikk og spill samt quiz.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Vannkoker kan leies. Cirka 200 meter til kjøpesenteret El Castillo, strandpromenaden, bank og apoteket. Cirka 400 meter til Playa del Castillo, cirka 2 kilometer til Atlántico golfbane og kjøpesentrum og cirka 15 kilometer til hovedstaden Puerto del Rosario.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Snacks kl. 10.45-12.15 samt 15.30-17.00.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

Elba Sara Beach & Golf Resort på Fuerteventura byr på meget god service og mange fasiliteter. Det er dessuten barnevennlig med lekeplass, en splashpool for barna og barneklubb. Velg mellom pene dobbeltrom og juniorsuiter som alle vender mot havet. I nærheten av hotellet finner du øyas beste golfbaner.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt, noe slitt leilighetshotell som ligger i passe gangavstand fra den koselige feriebyen Caleta de Fuste. Hotellet har et stort basseng med barneseksjon og poolbar som serverer enkle retter. Det er bare en kort spasertur til den langgrunne sandstranda Playa de Castillo.

Barceló Fuerteventura Mar

Velkommen til det fine hotellet Barceló Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle rommene samt store deler av fellesområdene er renoverte og oppdaterte. Hotellet tilby massevis av aktiviteter for hele familien og et fint spa for litt ekstra velvære. Legg til halvpensjon eller All Inclusive. Gjesten på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotell der navnet sier det meste! Her kan du nyte den utmerkede servicen Sheraton er kjent for – midt på den lange sandstranda, nær to 18-hulls golfbaner samt et stort spa med omfattende spameny.

Barceló Fuerteventura Castillo

Barceló Fuerteventura Castillo er et nyrenovert hotell med mange fasiliteter og hyggelige restauranter. Hotellet ligger nært stranda og du bor i i fine leiligheter. Her venter også et fint bassengområde med utsikt over havet. Reiser du med barn er det et separat barnebasseng og barneklubb i hotellets regi. Gjestene på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barceló Fuerteventura Royal Level

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det fine hotellet Barceló Fuerteventura Royal Level er det perfekte valget for par og venner som vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser ved havet. For en ekstra behagelig ferie er det et oppvarmet basseng og halvpensjon inkludert i prisen!

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i romslige familierom og det er tre basseng å boltre seg i på hotellet om sola skulle bli for varm. Etter et kvarters gange er du på stranda i Caleta de Fuste og det er kort vei til sentrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pent og stilrent hotell midt i sentrum av Caleta de Fuste. Velg blant flere basseng på hotellet eller stranda som ligger i passe gangavstand. Her bor du i fine rom eller leilighet.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta og ned til den brede lange sandstranda i Caleta Furste er det bare en kort spasertur. På hotellet venter et pent bassengområde for late dager, komfortable og fine leiligheter og du kan velge å lage maten selv og nyte den på terrassen eller ta turen til hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er det et treningsrom og for familiens yngste venter både et eget basseng og en barneklubb for lek og moro.