Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pent og stilrent hotell midt i sentrum av Caleta de Fuste. Velg blant flere basseng på hotellet eller stranda som ligger i passe gangavstand. Her bor du i fine rom eller leilighet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Toromsleiligheter deluxe for 1-4 personer, hvorav 2 barn/1-3 personer. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Praktisk og fin beliggenhet. Romslig leilighet. Hyggelig og rask betjening
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 550 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Broncemar Beach ligger fint til i sentrum av Caleta de Fuste. Hotellet har et stort og herlig bassengområde med to store basseng med jacuzzi samt et separat barnebasseng og et gøyalt plaskebasseng for de minste barna. Ett av de store bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 22 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller inkludert. Bali-solsenger mot avgift. Poolbar som serverer frokost, drikke og lettere måltider på dagtid.

I bufférestauranten La Arbequina serveres frokost, lunsj og middag, til middagen serveres både internasjonale retter og mat fra Kanariøyene. I baren 3 Olivos kan du nyte en kopp kaffe, søtsaker, drinker og lettere musikkunderholdning på kveldstid. I hotellets à la carte-restaurant Off Side kan du spise både internasjonale og lokale retter.

Hotellet har et spillrom der du kan spille biljard, dart, fotballspill og se sport på storskjerm. Internasjonal barneklubb med engelsktalende personale for barn 4-12 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vil du lage mat i leiligheten er det et velassortert minimarked på hotellet.

Måltider

Inge måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) med drikke til maten.
  • All Inclusive.

I halvpensjonen er drikke til maten inkludert og denne omfatter vann, to glass øl, vin eller brus til middagen.
Bestiller du All Inclusive før avreise er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant La Arbequina kl. 8.00-10.30.
  • Lunsjbuffé i restaurant La Arbequina kl. 13.00-14.30.
  • Middagsbuffé i restauranten La Arbequina kl. 18.30-21.00.
  • Snacks i poolbaren Oliva Beach kl. 11.00-17.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Alle hotell – Caleta de Fuste

Elba Sara Beach & Golf Resort

På Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med meget god service og mange fasiliteter. Det er dessuten barnevennlig med lekeplass, en splashpool for barna og barneklubb. Velg mellom pene dobbeltrom og juniorsuiter som alle vender mot havet. I nærheten av hotellet finner du øyas beste golfbaner.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt, noe slitt leilighetshotell som ligger i passe gangavstand fra den koselige feriebyen Caleta de Fuste. Hotellet har et stort basseng med barneseksjon og poolbar som serverer enkle retter. Det er bare en kort spasertur til den langgrunne sandstranda Playa de Castillo.

Barceló Fuerteventura Mar

Velkommen til det fine hotellet Barceló Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle rommene samt store deler av fellesområdene er renoverte og oppdaterte. Hotellet tilby massevis av aktiviteter for hele familien og et fint spa for litt ekstra velvære. Legg til halvpensjon eller All Inclusive. Gjesten på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotell der navnet sier det meste! Her kan du nyte den utmerkede servicen Sheraton er kjent for – midt på den lange sandstranda, nær to 18-hulls golfbaner samt et stort spa med omfattende spameny.

Barceló Fuerteventura Castillo

Barceló Fuerteventura Castillo er et nyrenovert hotell med mange fasiliteter og hyggelige restauranter. Hotellet ligger nært stranda og du bor i i fine leiligheter. Her venter også et fint bassengområde med utsikt over havet. Reiser du med barn er det et separat barnebasseng og barneklubb i hotellets regi. Gjestene på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barceló Fuerteventura Royal Level

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det fine hotellet Barceló Fuerteventura Royal Level er det perfekte valget for par og venner som vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpensjon inkludert i prisen! Gjestene på Barceló Fuerteventura Royal Level kan benytte alle fasiliteter på nabohotellene Barceló Fuerteventura Castillo og Barceló Fuerteventura Mar.

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i romslige familierom og det er tre basseng å boltre seg i på hotellet om sola skulle bli for varm. Etter et kvarters gange er du på stranda i Caleta de Fuste og det er kort vei til sentrum med restauranter, barer og shopping.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta og ned til den brede lange sandstranda i Caleta Furste er det bare en kort spasertur. På hotellet venter et pent bassengområde for late dager, komfortable og fine leiligheter og du kan velge å lage maten selv og nyte den på terrassen eller ta turen til hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er det et treningsrom og for familiens yngste venter både et eget basseng og en barneklubb for lek og moro.