Barceló Fuerteventura Royal Level

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Det fine hotellet Barceló Fuerteventura Royal Level er det perfekte valget for par og venner som vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpensjon inkludert i prisen! Gjestene på Barceló Fuerteventura Royal Level kan benytte alle fasiliteter på nabohotellene Barceló Fuerteventura Castillo og Barceló Fuerteventura Mar.


Rom/leiligheter

Toroms suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

De ansattes fantastiske servicenivå og utpregede vennlighet. Veldig vakkert anlegg. Føltes som en fredelig oase.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Barcelo Fuerteventura Royal Level ligger like ovenfor den herlige stranda i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her venter en rolig og herlig ferie i det oppvarmede bassenget (oppvarmet til 22 grader vinterstid. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær). På rommene er det badekåper og tøfler som er perfekte å slenge på seg før morgenbadet i bassenget eller i havet.

Hotellets egen restaurant Terra Tana serverer buffé til frokost, lunsj og middag. Det tilbys også internasjonale retter og lokalproduserte à la carte-retter fra det kanariske kjøkkenet på kveldstid. Ved det herlige bassenget er det komfortable solsenger, parasoller og naturligvis gode bassenghåndklær som er inkludert. I poolbaren serveres drikke og snacks på dagtid.

En del av hotellet har18 årsgrense og tilhører Barceló Fuerteventura Beach Resort. Der er det et herlig Thalassospa med utendørs- og innendørsbasseng med massasjefunksjoner, badstue og dampbadstue som får benyttes uten avgift. Behandlinger mot avgift og man får også en rabatt på 20 %. Aldersgrensen for å besøke spaet er 16 år. Treningsrom uten ekstra kostnad. Aktiviteter som padel, tennis, bordtennis, petanque, fotball, basketball, volleyball og vannpolo på dagtid. Underholdning om kvelden.

Wifi inkludert i fellesområdene. Sykkelutleie. Suvenirbutikk på anlegget. Kort vei til butikker og restauranter.

Du finner informasjon om åpningstider og aktiviteter med mer i hotellets app. Du får mer informasjon om dette på plass.

Hotellet er en del av Barcelo Fuerteventura Beach Resort og noen av fasilitetene deles med søsterhotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 25-12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Drikke og snacks i poolbaren kl. 10.30-18.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.
 • En middag per opphold (minimum 5 netter) i noen av anleggets à la carte-restauranter.
 • Spise på valgfri bufférestaurant på Barceló Fuerteventura Beach Resort.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Caleta de Fuste

Elba Sara

På Elba Sara på Fuerteventura kan du regne med meget god service og mange fasiliteter. Det er dessuten barnevennlig med lekeplass, en splashpool for barna og barneklubb. Velg mellom pene dobbeltrom og juniorsuiter som alle vender mot havet. I nærheten av hotellet finner du øyas beste golfbaner.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt, noe slitt leilighetshotell som ligger i passe gangavstand fra den koselige feriebyen Caleta de Fuste. Hotellet har et stort basseng med barneseksjon og poolbar som serverer enkle retter. Det er bare en kort spasertur til den langgrunne sandstranda Playa de Castillo.

Barceló Fuerteventura Mar

Velkommen til det fine hotellet Barceló Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle rommene samt store deler av fellesområdene er renoverte og oppdaterte. Hotellet tilby massevis av aktiviteter for hele familien og et fint spa for litt ekstra velvære. Legg til halvpensjon eller All Inclusive. Gjesten på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotell der navnet sier det meste! Her kan du nyte den utmerkede servicen Sheraton er kjent for – midt på den lange sandstranda, nær to 18-hulls golfbaner samt et stort spa med omfattende spameny.

Barceló Fuerteventura Castillo

Barceló Fuerteventura Castillo er et nyrenovert hotell med mange fasiliteter og hyggelige restauranter. Hotellet ligger nært stranda og du bor i i fine leiligheter. Her venter også et fint bassengområde med utsikt over havet. Reiser du med barn er det et separat barnebasseng og barneklubb i hotellets regi. Gjestene på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i romslige familierom og det er tre basseng å boltre seg i på hotellet om sola skulle bli for varm. Etter et kvarters gange er du på stranda i Caleta de Fuste og det er kort vei til sentrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pent og stilrent hotell midt i sentrum av Caleta de Fuste. Velg blant flere basseng på hotellet eller stranda som ligger i passe gangavstand. Her bor du i fine rom eller leilighet.

Caybeach Caleta

Fra Caybeach Caleta og ned til den brede lange sandstranda i Caleta Furste er det bare en kort spasertur. På hotellet venter et pent bassengområde for late dager, komfortable og fine leiligheter og du kan velge å lage maten selv og nyte den på terrassen eller ta turen til hotellets restaurant eller poolbar. For de voksne er det et treningsrom og for familiens yngste venter både et eget basseng og en barneklubb for lek og moro.