Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Om hotellet:

  • • Utmerkede restauranter
  • • Stort Thalasso-spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Hotellet har aldersgrense 18 år, men aksepterer barn og ungdom under 18 år når de er i følge med foreldre/foresatte.

På Sheraton Fuerteventura Beach kan du nyte den utmerkede servicen Sheraton er kjent for – midt på den lange sandstranden, nær to 18-hulls golfbaner og et stort spa med omfattende spameny.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 4 personer, hvorav 2 barn. Familierom deluxe for 4-8 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter premium for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter deluxe for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Maten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort ligger flott til ved sandstranden i Caleta de Fuste og har to golfbaner i nærheten.

Her er det et herlig bassengområde der hovedbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar. På stranden er solsengene og parasollene mot avgift.

Lekeplass og barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale, åpen seks dager i uken. I barneklubben er det en del der barn under 4 år kan leke, men foreldrene må være til stede.

En bufférestaurant og tre à la carte-restauranter. El Faro serverer retter fra middelhavskjøkkenet, Wok & Zen har asiatisk på menyen og i poolbaren La Veranda tilbys lunsjretter. Pent antrekk kreves til middag i alle restaurantene. Pianobar og bar. Underholdning og live musikk.

Hotellet har et stort Thalasso-spa mot avgift med stor behandlingsmeny, badstue, hamam og jacuzzi (med aldersgrense 18 år etter kl. 13.30). Gratis døgnåpent trimrom med aldergrense 16 år. Minigolf og tennis mot avgift. Multisportbane med minifotball og basket.

Gratis WiFi og internetthjørne. Frisør. Room service 7.00-22.00 og vaskeriservice, mot avgift. Gratis hotellbuss til Fuerteventura Golf Club og Castillo. Lokaltrafikk.

Måltider

Deluxerom, dobbeltrom, familierom, familierom deluxe og juniorsuite deluxe:

  • Frokostbuffé inkludert
  • Halvpensjon, halvpensjon ekstra eller helpensjon mot tillegg

Juniorsuite premium:

  • Halvpensjon inkludert
  • Halvpensjon ekstra og helpensjon mot tillegg

Ved halvpensjon inntas måltidene i bufférestauranten.
Ved halvpensjon ekstra og helpensjon kan ett måltid per uke inntas i en av hotellets à la carte-restauranter.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.