Fireromsleilighet i etasje med eget basseng

Fireromsleiligheter i etasje med terrasse og eget basseng. Tre soverom og kombinert oppholdsrom og minikjøkken. To enkeltsenger i to av soverommene og en stor dobbeltseng i det tredje. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, oppvaskmaskin og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Strykejern og -brett. Vaskemaskin. TV. To bad med badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 95 kvm
Antall personer: 4-7

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom og kombinert oppholdsrom og minikjøkken. To enkeltsenger eller en stor dobbeltseng. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, oppvaskmaskin og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Strykejern og -brett. Vaskemaskin. TV. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom og kombinert oppholdsrom og minikjøkken. To enkeltsenger i det ene soverommet og en stor dobbeltseng i det andre. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, oppvaskmaskin og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Strykejern og -brett. Vaskemaskin. TV. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 kvm
Antall personer: 2-5