Fireromsleilighet i etasje med eget basseng

Fireromsleiligheter i etasje med terrasse og eget basseng. På terrassen er det solsenger, bord og stoler samt en stige ned i bassenget. Tre soverom og kombinert oppholdsrom og minikjøkken. To enkeltsenger i to av soverommene og en stor dobbeltseng i det tredje. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, oppvaskmaskin og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Strykejern og strykebrett. Vaskemaskin. TV. To bad med badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 95 kvm
Antall personer: 2-7

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom og kombinert oppholdsrom og minikjøkken. To enkeltsenger eller en stor dobbeltseng. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, oppvaskmaskin og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Strykejern og -brett. Vaskemaskin. TV. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom og kombinert oppholdsrom og minikjøkken. To enkeltsenger i det ene soverommet og en stor dobbeltseng i det andre. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, oppvaskmaskin og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Strykejern og -brett. Vaskemaskin. TV. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 kvm
Antall personer: 2-5