Balcón de Europa

Balcón de Europa er et fint og komfortabelt hotell som ligger midt i sentrum av Nerja. Her kan du rusle rundt i de smale gatene og oppdage det spanske kjøkkenet, bade i evighetsbassenget med en eventyrlig utsikt eller besøke en av de mange badevikene rundt hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra Balcón de Europa har du fin utsikt over havet, uansett om du sitter i hotellets restaurant eller bader i hotellets evighetsbasseng. Ved siden av hotellet er det en utsiktsplass som viser den beste siden av den spanske solkysten og Nerja.

Hotellet ligger midt i sentrum av Nerja og her finner du et stort utvalg av restauranter med blant annet fersk fisk og annet godt fra det spanske kjøkkenet på menyen. Her finner du også butikker, kaféer, matbutikker og et livlig spansk hverdagsliv. På begge sider av hotellet finner du flere små badeviker og du når dem via trapper og bratte stiger. De fleste strendene har både solsenger og parasoller mot avgift.

I hotellets femte etasje ligger evighetsbassenget og en jacuzzi samt solsenger og parasoller. Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Vil du koble av er det badstue og et treningsrom. Bordtennis.

I hotellets fjerde etasje spiser du godt fra frokost- og middagsbufféen. Nede ved hotellets strand er det ytterligere en restaurant, der du kan bestille lunsj. Det er også en bar der. Heisen tar deg ned til hotellets nederste etasje og så er det trapper ned til selve sand- og rullesteinstranda. Heisen går også opp til hotellets øverste etasje der solsengene venter og herfra er det en fantastisk utsikt!

Resepsjon døgnet rundt. Parkering mot avgift. Wifi inkludert på hele hotellet.

Til Malaga er det 57 kilometer og til Malagas flyplass 70 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hoteller – Nerja, Benamocarra & Viñuela

B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo ligger rolig til som en liten juvel på en høyde omgitt av sypresser, avokadotrær og lavendel i fjellene mellom Malaga og Nerja. Slapp av med god mat, ta en svømmetur i bassenget eller gå lange turer i naturen som omgir hotellet.

Marina Turquesa

Marina Turquesa ligger perfekt til i Nerja i gangavstand til både sentrum og stranda. Her bor du i komfortable og velutstyrte leiligheter og lager din egen mat, eller nyter spanske retter på de mange lokale restaurantene.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Vinuela & Spa ligger vakkert til ved foten av fjellkjeden Sierra Tejeda. Her har du fin utsikt over sjøen La Viñuela og hotellet ligger i en frodig hage med basseng. Slapp av, nyt god mat i restauranten og oppdag det vakre Andalusia.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på den spanske solkysten. Fra hotellet er det gangavstand til den fine stranda Burriana Beach, til sentrum av Nerja med restauranter og fornøyelser samt til det berømte og vakre utsiktsposten "Balcony of Europe". Oppdag den vakre kysten utenfor Nerja med dramatiske klipper, grotter, sandstrender som ligger i små fine viker.