B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo ligger rolig til som en liten juvel på en høyde omgitt av sypresser, avokadotrær og lavendel i fjellene mellom Malaga og Nerja. Slapp av med god mat, ta en svømmetur i bassenget eller gå lange turer i naturen som omgir hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 7 km
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vil du bo i en vakker oase der freden hersker og du er omgitt av vakker natur – da skal du bo på herlige B Bou Hotel Cortijo Bravo. Her kan du bade i bassenget, sole deg på terrassen, gå lange turer i omgivelsene, besøke en vingård, sykle, spise godt eller ta en biltur til Benamocarra, Véles Málaga, Nerja eller Málaga. Hotellet er også et bra utgangspunkt for å oppdage alt som Andalusia har å by på – som for eksempel Alhambra i Granada, Torre del Oro og Giralda i Sevilla. Olé!

Huset var opprinnelig en bondegård bygd på 1800-tallet og her er det en fin bakgårdsplass med søyler og fontene. Rommene er innredet i klassisk stil med en enestående utsikt over landskapet og de fleste rommene har fine detaljer som himmelseng. Hotellets basseng ligger i hagen og der er det solsenger, parasoller og bassenghåndklær.

Hotellet har en restaurant og der stå det blant annet tradisjonelle spanske retter på menyen. Ønsker du laktose- og/eller glutenfrie retter kan hotellet hjelpe til med det på forespørsel. Det samme gjelder vegetarmat og veganske alternativ.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Vil du leie bil, noe vi anbefaler, kan du parkere på hotellet.

Til Benamocarra er det 4 kilometer, til Vélez Màlaga drøyt 5 kilometer og til Costa del Sols strender 7 kilometer. Til Malaga er det 40 kilometer og til Malagas flyplass 55 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).

Alle hotell – Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et fint og komfortabelt hotell som ligger midt i sentrum av Nerja. Her kan du rusle rundt i de smale gatene og oppdage det spanske kjøkkenet, bade i evighetsbassenget med en eventyrlig utsikt eller besøke en av de mange badevikene rundt hotellet.

Marina Turquesa

Marina Turquesa ligger perfekt til i Nerja i gangavstand til både sentrum og stranda. Her bor du i komfortable og velutstyrte leiligheter og lager din egen mat, eller nyter spanske retter på de mange lokale restaurantene.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Vinuela & Spa ligger vakkert til ved foten av fjellkjeden Sierra Tejeda. Her har du fin utsikt over sjøen La Viñuela og hotellet ligger i en frodig hage med basseng. Slapp av, nyt god mat i restauranten og oppdag det vakre Andalusia.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på den spanske solkysten. Fra hotellet er det gangavstand til den fine stranda Burriana Beach, til sentrum av Nerja med restauranter og fornøyelser samt til det berømte og vakre utsiktsposten "Balcony of Europe". Oppdag den vakre kysten utenfor Nerja med dramatiske klipper, grotter, sandstrender som ligger i små fine viker.

Riu Monica

Aldersgrense på hotellet: 18 år Riu Monica ligger like i utkanten av Nerja og rett ved stranda Playa la Torrecilla på den spanske solkysten. Hvil ut ved bassenget, spis godt fra bufféene som er inkludert i halvpensjonen eller smak noe spansk i à la carte-restauranten, eller kanskje vil du teste Nerjas store utvalg av restauranter. Hotellet er også en godt utgangspunkt for å spille golf i solkystens deilige klima.