B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Vinuela & Spa ligger vakkert til ved foten av fjellkjeden Sierra Tejeda. Her har du fin utsikt over sjøen La Viñuela og hotellet ligger i en frodig hage med basseng. Slapp av, nyt god mat i restauranten og oppdag det vakre Andalusia.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 km
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

B Bou Hotel La Vinuela & Spa er omringet av en vakker hage og fra bassengområdet har du en fin utsikt mot sjøen og vannreservoaret La Viñuela og fjellene. Hotellet er bygd i en blanding av andalusisk og arabisk stil. Det sies at man kan "høre stillheten" her og du kommer til å finne roen i både kropp og sjel her.

Ute i den frodige hagen er det et basseng med solsenger og parasoller. Om sommeren åpner poolbaren og der kan du blant annet spise den andalusiske spesialiteten Gazpacho og andre lettere lunsjretter.

Hotellet har en restaurant som blant annet tilbyr tradisjonelle spanske retter. Ønsker du laktose- og/eller glutenfrie retter kan hotellet ordne det på forespørsel. Det samme gjelder vegetar og veganske alternativ. Slå deg ned og slapp av i hotellets bibliotek for å lese dagens avis eller en god bok.

I hotellets spa kan du unne deg en deilig massasje eller en skjønnhetsbehandling mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vil du leie bil, noe vi anbefaler, kan du parkere gratis på hotellet.

Til Vélez Màlaga er det drøyt 15 kilometer, til Costa del Sols strender 20 kilometer og til Nerja cirka 40 kilometer. Til Malaga er det 45 kilometer og til Malagas flyplass 60 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).

Alle hotell – Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et fint og komfortabelt hotell som ligger midt i sentrum av Nerja. Her kan du rusle rundt i de smale gatene og oppdage det spanske kjøkkenet, bade i evighetsbassenget med en eventyrlig utsikt eller besøke en av de mange badevikene rundt hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo ligger rolig til som en liten juvel på en høyde omgitt av sypresser, avokadotrær og lavendel i fjellene mellom Malaga og Nerja. Slapp av med god mat, ta en svømmetur i bassenget eller gå lange turer i naturen som omgir hotellet.

Marina Turquesa

Marina Turquesa ligger perfekt til i Nerja i gangavstand til både sentrum og stranda. Her bor du i komfortable og velutstyrte leiligheter og lager din egen mat, eller nyter spanske retter på de mange lokale restaurantene.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på den spanske solkysten. Fra hotellet er det gangavstand til den fine stranda Burriana Beach, til sentrum av Nerja med restauranter og fornøyelser samt til det berømte og vakre utsiktsposten "Balcony of Europe". Oppdag den vakre kysten utenfor Nerja med dramatiske klipper, grotter, sandstrender som ligger i små fine viker.

Riu Monica

Aldersgrense på hotellet: 18 år Riu Monica ligger like i utkanten av Nerja og rett ved stranda Playa la Torrecilla på den spanske solkysten. Hvil ut ved bassenget, spis godt fra bufféene som er inkludert i halvpensjonen eller smak noe spansk i à la carte-restauranten, eller kanskje vil du teste Nerjas store utvalg av restauranter. Hotellet er også en godt utgangspunkt for å spille golf i solkystens deilige klima.