Riu Monica

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Riu Monica ligger like i utkanten av Nerja og rett ved stranda Playa la Torrecilla på den spanske solkysten. Hvil ut ved bassenget, spis godt fra bufféene som er inkludert i halvpensjonen eller smak noe spansk i à la carte-restauranten, eller kanskje vil du teste Nerjas store utvalg av restauranter. Hotellet er også en godt utgangspunkt for å spille golf i solkystens deilige klima.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Riu Monica er det to basseng, et utendørsbasseng samt et oppvarmet innendørsbasseng som er åpent november til april. Solsenger og parasoller samt basseng- og strandhåndklær. Kombinert pool- og snackbar med drikke og lettere måltider til lunsj. Det er bare en strandpromenade som skiller hotellet fra stranda.

Riu Monica har to restauranter og to barer. I bufférestauranten spiser du frokost samt middag med to bordsetninger. I à la carte-restauranten Olé kan du spise spanske spesialiteter, bordreservasjon kreves. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. En poolbar som serverer drikke og lettere måltider til lunsj samt en loungebar som er åpen på kveldstid.

I hotellets treningsrom kan du trene og etterpå kan du unne deg en deilig massasje i hotellets Wellness senter. Kveldsunderholdning med levende musikk og show noen kvelder i uka. På stranda er det mulig å teste vannsporter, alt mot avgift. Til Bavaria Golf Course er det cirka 20 kilometer.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Ladestasjon for elbil, mot avgift. Avstanden til stranda varierer fra cirka 25 til 100 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Stranda nedenfor hotellet er en kombinert sand- og grovkornet steinstrand. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Til sentrum av Nerja er det cirka 800 meter, til byen Frigiliana cirka 7 kilometer og til Málaga 65 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.30.
  • Middag som har to bordsetninger kl. 19.00-20.15 og kl. 20.45-22.15.

Alle hotell – Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et fint og komfortabelt hotell som ligger midt i sentrum av Nerja. Her kan du rusle rundt i de smale gatene og oppdage det spanske kjøkkenet, bade i evighetsbassenget med en eventyrlig utsikt eller besøke en av de mange badevikene rundt hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo ligger rolig til som en liten juvel på en høyde omgitt av sypresser, avokadotrær og lavendel i fjellene mellom Malaga og Nerja. Slapp av med god mat, ta en svømmetur i bassenget eller gå lange turer i naturen som omgir hotellet.

Marina Turquesa

Marina Turquesa ligger perfekt til i Nerja i gangavstand til både sentrum og stranda. Her bor du i komfortable og velutstyrte leiligheter og lager din egen mat, eller nyter spanske retter på de mange lokale restaurantene.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Vinuela & Spa ligger vakkert til ved foten av fjellkjeden Sierra Tejeda. Her har du fin utsikt over sjøen La Viñuela og hotellet ligger i en frodig hage med basseng. Slapp av, nyt god mat i restauranten og oppdag det vakre Andalusia.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på den spanske solkysten. Fra hotellet er det gangavstand til den fine stranda Burriana Beach, til sentrum av Nerja med restauranter og fornøyelser samt til det berømte og vakre utsiktsposten "Balcony of Europe". Oppdag den vakre kysten utenfor Nerja med dramatiske klipper, grotter, sandstrender som ligger i små fine viker.