Marina Turquesa

Marina Turquesa ligger perfekt til i Nerja i gangavstand til både sentrum og stranda. Her bor du i komfortable og velutstyrte leiligheter og lager din egen mat, eller nyter spanske retter på de mange lokale restaurantene.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer. Fireromsleiligheter i etasje med eget basseng for 2-7 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vil du bo i komfortable, lyse og velutstyrte leiligheter samtidig som du har tilgang til restauranter, severdigheter og flere deilige strender i Nerja, da er Marina Turquesa det beste valget. Leilighetene har luftkondisjonering, vaskemaskin og kanskje det beste av alt, oppvaskmaskin!

I passe gangavstand ligger Burriana Beach der det er solsenger og parasoller mot avgift. Om kvelden, når det er litt svalere kan en spasertur inn til Nerjas sentrum anbefales. Der finner du et stort utvalg av butikker, kaféer, barer og restauranter.

I hotellets hage er det et fint bassengområde med et lite basseng, solsenger og parasoller. Det er også gressplen for en egen stund i skyggen.

Vil du være i aktivitet så har hotellet et treningsrom og et innendørsbasseng, og en badstue for en deilig hvile etter treningen.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Til Nerja er det cirka 2 kilometer og til stranda Playa Burriana cirka 1 kilometer. Til Malaga er det 60 kilometer og til Malagas flyplass 73 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et fint og komfortabelt hotell som ligger midt i sentrum av Nerja. Her kan du rusle rundt i de smale gatene og oppdage det spanske kjøkkenet, bade i evighetsbassenget med en eventyrlig utsikt eller besøke en av de mange badevikene rundt hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo ligger rolig til som en liten juvel på en høyde omgitt av sypresser, avokadotrær og lavendel i fjellene mellom Malaga og Nerja. Slapp av med god mat, ta en svømmetur i bassenget eller gå lange turer i naturen som omgir hotellet.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Vinuela & Spa ligger vakkert til ved foten av fjellkjeden Sierra Tejeda. Her har du fin utsikt over sjøen La Viñuela og hotellet ligger i en frodig hage med basseng. Slapp av, nyt god mat i restauranten og oppdag det vakre Andalusia.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på den spanske solkysten. Fra hotellet er det gangavstand til den fine stranda Burriana Beach, til sentrum av Nerja med restauranter og fornøyelser samt til det berømte og vakre utsiktsposten "Balcony of Europe". Oppdag den vakre kysten utenfor Nerja med dramatiske klipper, grotter, sandstrender som ligger i små fine viker.

Riu Monica

Aldersgrense på hotellet: 18 år Riu Monica ligger like i utkanten av Nerja og rett ved stranda Playa la Torrecilla på den spanske solkysten. Hvil ut ved bassenget, spis godt fra bufféene som er inkludert i halvpensjonen eller smak noe spansk i à la carte-restauranten, eller kanskje vil du teste Nerjas store utvalg av restauranter. Hotellet er også en godt utgangspunkt for å spille golf i solkystens deilige klima.