En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

142 vurderinger
Utmerket
 
62
Veldig bra
 
55
Bra
 
17
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

28.04.2015

av Gwaas Skien, Norge

Ferie i Nerja

Aportomentos Marina Turques gav uttrykk for å være et flott leilighetshotell. Flott resepsjon med hyggelig betjening. En innbydende hage omkranset av 24 leiligheter og et flott basseng. Rolige omgivelser med utsikt til fjellene i øst. Rommene var greit innredet. Fint med både oppvask- og vaskemaskin tilgjengelig. Her kunne man fint bo mange uker til en anstendig pris. Rommene var rene, og ble vasket hver 3. dag. Hit kan jeg anbefale turister å bo. Parkering i gaten utenfor leilighetshotellet var helt i orden. Avstanden til stranden var ca 12 minutter ned bakkene, ellers en fin trimtur å gå til Nerja centrum 2,5 km. Lokal buss går hver time.

 
28.04.2015

av Hæge A Skien, Norge

Ideelt sted for godt voksne

Pent nyere anlegg i stille strøk. Rent og rolig og godt utstyrt. Kunne likevel ønsket en bedre kaffetrakter, eggeglass og såpe både til vaskemaskiner og baderom. En parasoll hadde vært bra. Kort avstand til supermarkeder. I nærheten finns en trivelig restaurant med gourmettapas - det var berre lækkert.

 
01.10.2014

av Irene T Lillestrøm, Norge

Lite koselig hotell, men fine leiligheter. Koselig by.

Nerja er liten koselig by, med en kjempekoselig Gammel bydel. vi bodde på et lite hyggelig hotell med bare 2 etg. i veldig fine leil. fullt utstyrt , også med vaskemaskin og oppvaskmaskin. Byen var ganske kupert, så det var litt bratt nedover til stranden. ca 15 min og gå. men en fin tur. det var en stor strand med mange sol senger.og flere små restauranter. VI anbefaler også en tur til en liten fjelllandsby , ca 1 mil.som heter Frigiliana. og et besøk i grotten Cueva de Nerja, ca 3 km. Vi kjørte bil fra Torrevieja og kjørte over Sierra Nevada. FANTASTISK.

 
24.04.2014

av Knut H Oslo, Norge

Flotte leiligheter i rolige omgivelser

Vi leide 2 store leiligheter med 3 soverom,2 bad og eget basseng litt opp i byen.Flere terrasser med både morgensol og ettermiddag/kveldssol. 10 min gange til Burriana stranden og 15 min gange ned til restaurantområdet. Stort supermarket rett over veien og gangavstand til grottene i Nerja. Svært rimelig bilutleie i resepsjonen med garasje i kjelleren. Enkelt treningstudio i kjelleren.

 
15.10.2012

av Vivian L Drøbak, Akershus, Norway

7 dager og to leiligheter

Vi var en familie på 9. Hadde en stor leilighet med 3 sov og eget svømmebasseng. Og en leilighet med to sov som de 4 yngste bodde på. Vi var en aldersgruppe fra 16 til 70 år som dro dit. Leilighetene var fine og rene. Litt slitt var den største leiligheten , utgangsdøra var litt ødelagt og vi måte spørre flere ganger etter kaffetrakter , når den endelig kom så var den i en slik stand at vi måtte ha god tålmodighet før kaffen var ferdig. Men det tok vi med et smil. Litt harde senger for våres rygger. Vi måtte spørre hver dag etter frokost som skulle komme på døra, det var litt irriterende. Men utover dette så var det helt topp. Flere koselige terrasser og sitte på og bassenge ble flittig brukt. Grei avstand til et supermarked og til sentrum. De som jobbet der var blide og hyggelige.