Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på den spanske solkysten. Fra hotellet er det gangavstand til den fine stranda Burriana Beach, til sentrum av Nerja med restauranter og fornøyelser samt til det berømte og vakre utsiktsposten "Balcony of Europe". Oppdag den vakre kysten utenfor Nerja med dramatiske klipper, grotter, sandstrender som ligger i små fine viker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,2 km
Til sentrum: 1,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nerja Club passer for deg som vil bo i en rolig del av Nerja og oppleve det lokale kjøkkenet, spille golf, leie bil og oppdage den spanske solkystens perler. Her er det et utendørsbasseng med en stor solterrasse, parasoller og solsenger samt et pool-/snackbar.

I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. I pool-/snacksbaren serveres drikke og snacks på dagtid.

Oppvarmet innendørsbasseng og jacuzzi med aldersgrense 14 år, som kan benyttes uten avgift i 1 time per dag, obligatorisk med badehette og slippers. Skjønnhetsbehandlinger og massasje mot avgift. Treningsrom. Kveldsunderholdning med musikk

Wifi inkludert i fellesområdene. 1,2 kilometer til Playa de Burriana, 1,7 kilometer til Plaza de España i Nerja og cirka 70 kilometer til flyplassen i Màlaga. Det tar en og en halv time å kjøre til Granada.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 08.00-10.00.
  • Middag kl. 19.30-21.30.

Når det er få gjester på hotellet kan det være at middagen serveres fra fast meny.

Alle hotell – Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et fint og komfortabelt hotell som ligger midt i sentrum av Nerja. Her kan du rusle rundt i de smale gatene og oppdage det spanske kjøkkenet, bade i evighetsbassenget med en eventyrlig utsikt eller besøke en av de mange badevikene rundt hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo ligger rolig til som en liten juvel på en høyde omgitt av sypresser, avokadotrær og lavendel i fjellene mellom Malaga og Nerja. Slapp av med god mat, ta en svømmetur i bassenget eller gå lange turer i naturen som omgir hotellet.

Marina Turquesa

Marina Turquesa ligger perfekt til i Nerja i gangavstand til både sentrum og stranda. Her bor du i komfortable og velutstyrte leiligheter og lager din egen mat, eller nyter spanske retter på de mange lokale restaurantene.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Vinuela & Spa ligger vakkert til ved foten av fjellkjeden Sierra Tejeda. Her har du fin utsikt over sjøen La Viñuela og hotellet ligger i en frodig hage med basseng. Slapp av, nyt god mat i restauranten og oppdag det vakre Andalusia.

Riu Monica

Aldersgrense på hotellet: 18 år Riu Monica ligger like i utkanten av Nerja og rett ved stranda Playa la Torrecilla på den spanske solkysten. Hvil ut ved bassenget, spis godt fra bufféene som er inkludert i halvpensjonen eller smak noe spansk i à la carte-restauranten, eller kanskje vil du teste Nerjas store utvalg av restauranter. Hotellet er også en godt utgangspunkt for å spille golf i solkystens deilige klima.