Finn hotell i Barcelona

Barcelona hotell

Hotell i Barcelona

Leter du etter hotell i Barcelona? Søk blant vårt brede utvalgt av hotell i Barcelona - alle har minst 3 stjerner. Her presenterer vi noen av de hotellene som er mest populære blant våre kunder.


Våre mest populære hoteller i Barcelona

Ramblas Hotel ★★★

Oriente Atiram ligger nære stranden i hjertet av Barcelona, med gangavstand til La Rambla. Dette 3-stjerners hoteller tilbyr gratis WiFi restaurant, kafé og bar. Rommene har safe, gratis dagsaviser, TV og skrivebord.

 

Hotel Barcelona Universal ★★★★

Dette 4-stjerners hotellet ligger sentralt til med gode kollektivmuligheter. På rommene er det gratis WiFi, safe, minibar, TV og skrivebord. Hotellet har restaurant, bar, utendørsbasseng, et treningsområde og sykler til leie.

 

Olivia Balmes Hotel ★★★★

Et moderne hotell med sentralt beliggenhet. På dette 4-stjerners hotellet har du tilgang til et herlig utendørsbasseng og takterrasse. Rommene har minibar, safe, gratis WiFi og TV. Visse rom har delvis åpne baderom.

 

Grand Hotel Central ★★★★★

Luksuriøst 5-stjerners hotell med sentral beliggenhet og sesongåpent utendørsbasseng, trimrom og spa med massasje og skjønnhetsbehandlinger. Her finnes det en restaurant, kafé og bar ved bassenget. De nyrenoverte rommene har gratis WiFi, safe, minibar, blendingsgardiner, TV og skrivebord. Badekåpe og tøfler er inkludert.

 

Hvilket område i Barcelona passer for deg?

Vi tilbyr et bredt utvalg av prisgunstige hotell i Barcelona. Den koselige gamle bykjernen Ciutat Vella, også kalt Barri Gòthic, er et populært område med mange hoteller. Her bor du nære alt, som paradegaten La Rambla. Eixample er også et sentralt område med et stort tilbud av shopping og restauranter, i tillegg er det nære den populære parken, Parc Güell. I trendy El Born finnes mange tapas-restauranter, barer og små designerbutikker. El Born er også nære stranden i Barceloneta. Se våre reisetips til Barcelona her.

Se kart over Barcelona