Strender i Barcelona

4 strender i Barcelona

Med sin perfekte beliggenhet ved Middelhavet har Barcelona opp til 5 kilometer strand å tilby! Befinner du deg i bykjernen er du aldri langt fra en strand. Her har vi samlet våre 4 favorittstrender i Barcelona. 

Bestill reise til Barcelona >>

Se flere reisetips til Barcelona

Platja de la Barceloneta Platja de la Barceloneta

1. Platja de la Barceloneta

Barcelonas mest kjente strand heter Platja de la Barceloneta. Den ligger i bydelen med samme navn, Barceloneta. Stranden har det meste – omkledningsrom, solsenger, restauranter, dusjer og toaletter. Her er det som regel godt med folk og mye liv og røre. Ta deg hit med enten bussen (linjene 49, 59 eller D20) eller metroens gule linje, L4, til stoppet Barceloneta og spaser i ti minutter langs Passeig de Joan de Borbo. 

2. Nova Icária Beach

Nova Icária Beach er en av de roligere strendene og ligger i bydelen El Poblenou, like ved Port Olimpic. Denne stranden er veldig populær blant barnefamilier og vennegjenger. Akkurat som Platja de la Barceloneta finnes de fleste fasiliteter, bare ikke i like stor skala. Bussene som stopper her er linjene 36. 92, H16 og V27.
 

3. Nova Mar Bella Beach

Nova Mar Bella er en stor favoritt blant lokalbefolkningen og kan kalles en noenlunde rolig oase i byen. Langs stranden ligger flere restauranter med herlige uteserveringer når man ønsker en pause fra solen. Den sørlige delen av stranden er en nudiststrand. Ta bussene 26, H16 eller V27 til Nova Mar Bella. 

4. Somorrostro Beach

Sorromostro Beach ligger i Ciutat Vella, lengst østover i bydelen Barceloneta. Stranden er 520 meter lang og er først og fremst mest populær blant unge og turister. På Stranden ligger også Barcelonas "beach senter" hvor du kan stille spørsmål og få tips om alle strendene i Barcelona. Du tar deg enklest hit ved å ta metro linje 4 til stoppet Ciutadella Villa Olimpica, eller bussene 36, V21 eller V27. 

Ønsker du å reise litt utenfor byen? Se våre tips til fine strender utenfor Barcelona her


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.