Tapas restaurant Barcelona

Tapas i Barcelona

Å spise tapas i Barcelona er en stor selvfølgelighet. Her finner du en drøss av gode restauranter som severer fantastisk tapas! Prøv klassikerne som patatas bravas, gambas al ajillo og spansk chorizo. Vi har samlet de beste tapasrestaurantene i Barcelona her! 

Bestill reise til Barcelona >>

Se flere reisetips til Barcelona

1. Viana

Bare et steinkast fra det livlige torget Plaza Real, blant de koselige, trange gatene i Barri Gotic, ligger tapasrestauranten Viana. Restauranten er liten og genuin – og veldig populær! Regn med å stå i kø en stund utenfor, eller bestill bord i forveien. Det finnes bare et fåtall med bord her, men det er verdt ventetiden!

Adresse: Carrer del Vidre 7

2. Bodega Biarritz

Et par gater fra La Rambla ligger Bodega Biarritz. Her serveres utvalgte tapas fra en ferdig meny, hvor rettene ofte skifter fra kveld til kveld. Du velger selv hvor mange retter du vil ha, mens kokkene overrasker deg med hva du får servert. Restauranten her et fantastisk hyggelig personale som gjør det hele til en uforglemmelig opplevelse. Du kommer ikke til å bli skuffet! 

Adresse: Nou de San Francesc 7

3. 9 Nine

I nærheten av det kjente monumentet Arc de Triomf ligger 9 Nine – og her skal du gå om du er ordentlig sulten! Her kan du kjøpe en fast meny med 3 retter, cava og vin for en rimelig penge. Hyggelig personale, god atmosfære og herlig tapas – hva mer kan man ønske seg?

Adresse: Carrer Valencia 334

4. Sensi Bistro Barcelona

Mellom bydelen Barri Gotic og Barceloneta ligger restauranten Sensi Bistro Barcelona. Hit går lokalbefolkningen selv, i alle aldre, og det er for maten! Atmosfæren her er genuint spansk, med røkelser, ingen hvit duk og god mat! Bestill bord i forveien eller kom tidlig!

Adresse: Carrer del Regomir 4

5. Gourmet Tapas by Sensi

I en koselig liten tverrgate ligger den populære restauranten Gourmet Tapas by Sensi bortgjemt. Går du hit en gang finnes sjansen for at du vil tilbake! Her er det høyt under taket både når det kommer til innredningen og stemningen! Her får du servert moderne og spennende tapas som smaker helt fantastisk.

Adresse: Calle de Milans 4

Tips: I det populære matmarkedet La Boqueria finnes det også flere små tapasbarer med god mat. Her kan man også få med seg smaksprøver ved de fleste matbodene og er en kulinarisk opplevelse man burde få med seg!


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.