Riviera Vista

  • • Leiligheter for opptil sju personer!
  • • Kort vei til stranden
  • • Legg til hel- eller halvpensjon

På Riviera Vista i Playa del Cura bor du i komfortable leiligheter og kan velge mellom å sole deg i det fine bassengområdet eller ta heisen ned til stranden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. 2-romsleiligheter for 1-3 personer. 3-romsleiligheter for 2-5 personer. 4-romsleiligheter for 4-7 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet, stille og rolig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Riviera Vista på Gran Canaria har et hyggelig bassengområde med gratis solstoler og parasoller. Bassenget er oppvarmet vinterstid til min. 20 grader, men temperaturen kan synke om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis badehåndklær; bytte mot avgift. Poolbar. Restaurant med frokostbuffé samt lunsj og middag à la carte.

Gratis WiFi i resepsjonen. Gratis trimrom, i tilslutning trimrommet er det et lite spa med gratis badstue og hamam (bestilles i resepsjonen). Spabehandlinger mot avgift. Bordtennis. Adkomst til stranden via gangbro og heis. Ca. 100 m til nærmeste lille tettsted, og ca. 4 km til Puerto Rico.

Måltider

Ingen. Frokost, halv- og helpensjon mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.