Gran Canaria - våre beste reisetips

Gran Canaria er full av magiske øyeblikk. Bortenfor de større turistområdene venter en hel verden på å bli oppdaget. Hvitkalkede fjellbyer, bortgjemte bukter, magiske solnedganger og vakre naturopplevelser. Vi deler våre beste reisetips til Gran Canaria her.
Les flere reisetips til Kanariøyene

Aktiviteter på Gran Canaria

Her er det badeland og tivoli som får adrenalinet til å pumpe. Ta en fjelltur, se delfiner i sitt rette element eller se fotballaget UD Las Palmas spille.

Se forslag på aktiviteter

Workation på Gran Canaria

Kombiner effektive arbeidsdager på ett av våre hotell på Gran Canaria med sol, bad, trening, god mat og eventyrlige opplevelser.

Bli kjent med Las Palmas

Trendy tapasbarer, gode restauranter, fin gamleby severdigheter, hyggelig shopping og Spanias beste strand. Se våre tips om hva du ikke bør gå glipp av i Las Palmas!

Se tips om severdigheter

Karnevalet på Gran Canaria

Noen uker hvert år i perioden januar-februar er det karneval på Gran Canaria. Øya forvandles til en stor fest og du kan ta bli med på en karnevals fest og flotte parader uten sidestykke.    

Les mer om karnevalet

Naturlig vakkert

De er lett å glemme hvor vakker denne øya er! Her er det vulkaner, ørkener og storslåtte fjell – la deg overraske og henføres av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur.

Se våre tips om naturopplevelser

Kanariske spesialiteter

Nyt kanariske spesialiteter i ferien. Det finnes mye godt å velge mellom, alt fra sterk kaffe til grillet fisk. Øya Gran Canaria har noe for alle – her har du en guide for smaksløkene.

Se våre kanariske favoritter

Restauranttips for Gran Canaria

Utforsk det kanariske kjøkkenet på det rette viset – gjennom å spise på restaurant! Vi viser deg hvor du finner det møreste kjøttet og de ferskeste skalldyrene.

Se våre restauranttips

Gran Canarias sjarmerende byer

På tide med en pause fra stranden? Lei en bil og ta en utflukt til noen av Gran Canarias sjarmerende byer! Ta turen opp i fjellene eller langs den herlige kysten. La oss inspirere deg med våre tips.

Se byene du bør besøke

Gran Canarias 7 beste strender

På Gran Canaria finner du noen av Spanias aller beste strender. Variasjonen er stor – barnevennlige strender uten bølger, surfeparadis, naturist-mekka og mektige ørkenstrender.

Se våre 7 favorittstrender

Golf på Gran Canaria

På Gran Canaria kan du spille golf på baner i verdensklasse! Temperaturen er herlig året rundt, så her er det alltid behagelig å golfe! Bli bedre kjent med mulighetene på øya.

Les mer om golf på Gran Canaria

Las Canteras – bystranda

Las Canteras er den brede, gylne sandstranda i Las Palmas. Den strekker seg hele tre kilometer langs Atlanterhavet. Like ved finner du et yrende byliv med restauranter, parker og butikker.

Les mer om bystranden Las Canteras

Shopping på Gran Canaria

På Gran Canaria har du et bredt utvalg, bra priser, små marked og store shoppingsenter. Vi gir deg våre beste shoppingtips!

Se våre shoppingtips

Finn ditt Gran Canaria!

Trenger du hjelp til å finne din favoritt på Gran Canaria? Her har vi samlet litt om de ulike byene slik at du enkelt kan finne det du er ute etter. 

Guide til Gran Canaria

Finn reisen din